Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Beszedtem az első csomagot és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonuszka kérdése:

Beszedtem az első csomagot és most lenne a 7 napos szünetem, de én elszeretném húzni, hogy a mostani hétvégén még ne jöjjön meg! Baj? Többit lenn!

Figyelt kérdés
Hétfőn és Kedden nem szedtem be de ma beakarnám, hogy elhúzzam hétvégéig. Nem baj, hogy Hétfő kedden nem szedtem be a másik csomagot és ma szeretném elkezdeni? Bajom nem lehet tőle igaz?

2012. jún. 13. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"de értsétek meg..."

Miért kellene megértenünk? Te kérdeztél, mi válaszoltunk. Nem tartozol felénk elszámolással, a te tested, azt csinálsz, amit akarsz. Ellenben nem igazán fogom fel, miért kérdezted meg, hogy baj e, ha valójában nem is érdekel.

Megjegyzés: attól, hogy menstruálsz, még lehet szexelni.

2012. jún. 13. 14:51
 12/12 anonim válasza:

Neilindi: komoly válaszok és teljesen igazad van, ez egy buta csaj, csak megy a saját feje után. Nem kell vele törődni, hisz ő már úgyis eldöntötte mit fog csinálni, tök felesleges volt a kérdését feltennie.

Csak annyit mondok, hogy csináljon, amit akar. Ha másra nem hallgat, akkor egyrészt minek kérdezősködik, másrészt úgyis mindenkinek magának kell a dolgokat megtapasztalnia. Mindenki a saját hibájából tanul. Ez van.

Azt se tudom minek kell 2 hónap, meg egy hülye hétvége miatt ekkora palávert csapni. Oly rövid idők egy teljes életben.

2012. jún. 14. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!