Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszedtem az első csomagot és most lenne a 7 napos szünetem, de én elszeretném húzni, hogy a mostani hétvégén még ne jöjjön meg! Baj? Többit lenn!
"de értsétek meg..."
Miért kellene megértenünk? Te kérdeztél, mi válaszoltunk. Nem tartozol felénk elszámolással, a te tested, azt csinálsz, amit akarsz. Ellenben nem igazán fogom fel, miért kérdezted meg, hogy baj e, ha valójában nem is érdekel.
Megjegyzés: attól, hogy menstruálsz, még lehet szexelni.
Neilindi: komoly válaszok és teljesen igazad van, ez egy buta csaj, csak megy a saját feje után. Nem kell vele törődni, hisz ő már úgyis eldöntötte mit fog csinálni, tök felesleges volt a kérdését feltennie.
Csak annyit mondok, hogy csináljon, amit akar. Ha másra nem hallgat, akkor egyrészt minek kérdezősködik, másrészt úgyis mindenkinek magának kell a dolgokat megtapasztalnia. Mindenki a saját hibájából tanul. Ez van.
Azt se tudom minek kell 2 hónap, meg egy hülye hétvége miatt ekkora palávert csapni. Oly rövid idők egy teljes életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!