Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Beszedtem az első csomagot és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonuszka kérdése:

Beszedtem az első csomagot és most lenne a 7 napos szünetem, de én elszeretném húzni, hogy a mostani hétvégén még ne jöjjön meg! Baj? Többit lenn!

Figyelt kérdés
Hétfőn és Kedden nem szedtem be de ma beakarnám, hogy elhúzzam hétvégéig. Nem baj, hogy Hétfő kedden nem szedtem be a másik csomagot és ma szeretném elkezdeni? Bajom nem lehet tőle igaz?

2012. jún. 13. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

őszintén szólva ezt nem tudom követni.

nézd meg a kis füzetkébe amit kaptál. vagy kérdezz rá a dokidtól.

2012. jún. 13. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:

Nonuszka,erre szokták mondani,hogy a hormonokkal nem érdemes játszani!

Először is milyen gyógyszert szedsz?Tudtad,hogy adnak mellé betegtájékoztatót?Írni látom tudsz,szerintem olvasni is,benne van a betegtájékoztatóban,hogy hogyan lehet eltolni a vérzést.Csak úgy lehet és sehogy máshogy.

2012. jún. 13. 10:59
 3/12 anonim válasza:
Hát baromira nem kéne szórakozni a szervezettel! Akkor szedd, amikor kell! Ez nem választható opció! Ne szórakozz ezzel! Mert rosszul jársz! Miért ne jöjjön meg a hétvégén? Csak nem "parti" lesz akkor? Hova rohansz? Az idő úgy rohan, hogy nem is lehet követni. Nem érsz rá?
2012. jún. 13. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
én egyszer eltoltam úgy, ahogy le volt írva a betegtájékoztatóban. az lett a következménye, hogy 2 héttel később konkrétan a ciklusom közepén jött meg, iszonyatos görcsökkel, és 2szer akkora mennyiséggel, mint amennyi lenni szokott... köszönöm, több ilyet nem kérek. 2 hét alatt kétszer menstruálni... jaj.
2012. jún. 13. 11:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Volinát szedek de attól félek, hogy most már késő lenne, hogy eltoljam, mivel Vasárnap volt az utolsó és Hétfő Kedden nem szedtem be mivel akkor nem tudtam, hogy el szeretném tolni. A barátom 2 hónapja elment külföldre dolgozni és tegnap derült ki, hogy hétvégére jöhet csak haza :( Ezért szeretném. Lehet ha beveszem holnap attól még ugyanugy megjönne. Szerintetek ha ma beszedem akkor nem fog megjönni?
2012. jún. 13. 11:34
 6/12 nielindi ***** válasza:

ne vedd be!! összezavarod a tested teljesen. irtad, h az első levéllel szedted be. még a bogyohoz sincs hozzászokva a szervezeted, de te már belekavarnál mégjobban. ha tolni akarsz, akkor NEM hagysz szünetet egyáltalán.

ha ma beveszed, akkor 1: ciklusod is szétb@szod 2: semmi garancia arra, nem jön meg a hétvégén.

BETEGTÁJÉKOZTATÓ!!! imádom amikor csak ugy minden info nélkül dobálja be magába az ember a gyogyszert, és kigondol valamit, mert azt hiszi, h jo. annak ellenére, h mindenki mondja, h rohadtul nem jo, amit akar. és a betegtájékoztató is leírja ugy, h még egy debil is megértse.

2012. jún. 13. 11:52
 7/12 A kérdező kommentje:
ez már a második csomag volt. de értsétek meg 2 honap után látom a barátomat hétvégére és pont most jönne meg :(( mindenképp szeretném most nem ara voltam kiváncsi h milyen depil vagyok h megtenném meg stb. nagy kárt nem okozhat nem? tanácsokat h hoan kéne szednem
2012. jún. 13. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Védve vagy a hét napos gyógyszerszünet alatt is.Inkább legyen egy kicsit véres az együttlét,minthogy magadon kísérletezz.Garancia pedig arra sincs,ha ma bevennéd akkor is lehet,hogy lenne egy kis vér az aktus alatt.Ez így jött ki.
2012. jún. 13. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem okozhat kárt.

Vegyél óvszert, és kicsit legfeljebb véresek lesztek.

ha szeret, akkor elfogadja a helyzetet, hidd el.

2012. jún. 13. 13:04
 10/12 nielindi ***** válasza:

1: nem azt irtam, h te vagy debil.

2: olvasva a többi válaszodat, mégis az vagy!

te pont olyan ember vagy, akinek aztán tényleg felesleges volt kiírni a kérdést! tök mindegy, h ki mit ír, te mész a saját fejed után. mindenki leírta, h NE KEZD EL AZ UJ LEVELET, ha már kihagytál 2 napot. de te le sem sz@rod. mindenki leirta, h lehet bajod, jol összezavarod a szervezeted, de még azért leírod, h szerinted nem lesz gáz.

megkérdezem: MINEK ÍRTAD KI A KÉRDÉST, HA MINDENKI VÉLEMÉNYÉRE SZ@RSZ???

ugyis be fogod ma venni. és leírom mégegyszer, ha beveszed ma, attól még simán megjöhet. de gumiban is lehet szexelni, ha meg ennyire zavar titeket a vér, akkor csak annyit tudok mondani, h finnyás f@sznak kutyában a helye!

2012. jún. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!