Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja-e a terhességi tesztet a hüvelygomba, vagy az arra használt Canesten krém?
2 hete késik a menstruációm,és vettem egy tesztet.de közben hüvelygomba kezelésére használok Canesten krémet is.Befolyásolja-e a teszt eredményét akár a krém,akár maga a hüvelygomba?
(A betegtájékoztatón ilyet nem olvastam,de azért szeretnék megerősítést-Előre is köszönöm!)
De befolyásolja!
Mivel a vizelet érintkezik a gombás területtel "hülyken bellül is lehet gomás fertőzés"
tehát a gombába található anyagok azok igen is befolyásolhatják a tesztet,de nem olyan nagy mértékben....
Minek irkálnak ide olyanok, akik baromira nem értenek hozzá?
Nem befolyásolja. A teszt csak és kizárólag a HCG hormont mutatja ki, ami csak terhesség alatt (meg néhány rosszindulatú daganat során) termelődik.
Se a gomba, se a canesten, se a fogamzásgátló, se a torokgyulladás, se az aspirin se semmi egyéb hülyeség nem befolyásolja.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Egyébként elvégeztem a tesztet,és nem vagyok terhes!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!