Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menzesz utolsó napjaiban megszakításos védekezés úgy, hogy a fiú jóval előbb kiveszi mint elélvezne? Esélyek gyerekre?
11-es
Felelős egy fiú lehet mind a 26 évével együtt! :)
Ez a módszer csak azoknak jó, akiknek nem baj, ha becsúszik.
Az előző barátnőivel is végig ezt csinálta, most meg már veled van? Vajon akkor is veled lesz, ha megesik a baj, vagy akkor már a következő barátnőjének mondja, hogy "nyugi, bébi, eddig még megúsztam!". :D
Az a kérdés, hogy hogy?
Fogja a kezed, míg betolnak a műtőbe?
Vagy felelősségteljes apukává válik, ha úgy adódik?
Nem mindegy.
ma 12:24
igen, munkámból adódóan láttam már néhány ilyet, aki azt hitte évekig, hogy hűűűűű de nagyon okosan tud megszakítani meg naptárazni - aztán, mikor oda került a sor, hogy babát akartak, kiderült, hogy nem lehet...
Kicsit eltértünk(tértetek) a témától. Itt most nem arról van szó,hogy egy idióta kis 16 éves kislány vagyok....az meg,hogy rettegek ettől a dologtól,személyes okok miatt van....azt meg,hogy most az egyszer kipróbáltuk,nem hiszem hogy égbe kiáltó bűn...erre nem tudok mást írni,mint hogy egy realista embert is abszolút hülyeségekre tud késztetni a szerelem.....de eleve,ha azt vesszük,az előváladéknál sincs akkora esély,ráadásként még meg is van,akkor még kevesebb nem?.....én hiszek az orvosomnak,láttam rajta,hogy nem ijed meg,és egyből magabiztosan mondja,hogy semmi szükség rá,ráadásul a városom egyik öregebb,és nagyon felelősségteljes dokijáról van szó....az már más,hogy az ember lánya ilyenkor beparázik,és kíváncsi mások véleményére.....ettől még nem kell savazni.
A rendes válaszolóknak pedig köszönöm.
Ha valóban ilyen magabiztos lennél és ennyire bíznál az orvosodban, akkor nem itt kérdezősködnél.
Amúgy nem savaztalak, de ez a módszer akkor is orosz rulett - mint már írtam. Ennyi.
Igen, abban igazad van, hogy kisebb az esély, DE nem nulla.
Az orvosod spontán peteérésről nem szólt?
Ha úgy érzed, hogy tönkremenne az életed, ha most becsúszna egy gyerek és éppen ezért mindenképpen elvetetnéd,
akkor
az a felelős viselkedésmód, ha nem játszol a tűzzel!
Csak akkor normális az, hogy kockáztatsz, ha nem bánnád, hogy jöjjön az a gyerek.
Ellenkező esetben minden erőddel azon kellene lenned, hogy megelőzz egy esetleges balesetet!
Még felelős védekezés esetén se 0 % az esély.
Unokatestvérem hormonos (!) spirál mellett született, melynek ugyanolyan a megbízhatósága, mint a tablettának rendes szedés mellett.
A megszakításos védekezés mellett viszont 100 nőből 35 teherbe esik egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!