Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer vagy gumi? Melyik mellett érveltek, és miért?
Anyámnak mellrákja lett a tablettáktól. :P
Szóval nem ajánlom a tabit senkinek. Nincs semmi garancia rá hogy 100%-oig hatásos és nem lesz tőle semmi bajod.
Az óvszer olcsóbb, ha nem szeretkeztek olyan gyakran. Nézni kell, hogy mikor hol akciós a gumi, és akkor kell többet olcsón venni :)
A rossmannban multkor 1500Ft volt 5db 3-as Durex óvszer. Vagyis 100ft/db. Ha hetente 3szor szexeltek, akkor az kb. 1400 ft havonta. Ha egyszer, akkor 500.
Köszi szépen a válaszaitokat! :)
Sajnálom, hogy vannak negatív tapasztalaitok is. :(
Az óvszerszakadás miatt tettem fel a kérdésem, de annyira vegyesek a hozzászólások, hogy igazán nehéz a döntés. :(
A szakadástól ne félj, a jó minőségűek (Durex, Lifestyles) csak nagyon-nagyon ritkán szakadnak el.
Nekünk anno a Maskulan szakadt el többször is, de mint kiderült, csak mert szoros volt, váltottunk nagyobbra, és Durexre meg Lifstylesra, azóta még egyszer sem szakadt ki, 1,5 év alatt!!
A bordázott és/vagy pöttyözött óvszerek könnyebben szakadnak.
Szerintem az a 2 márka nagyon megbízható, nekem abszolút beváltak.
Ha vkinél több óvszer elszakad, akkor ott a felhasználóval van a gond. Még oké, hogy egy hibás, de azért több...
Ha ennyire nem jön b az óvszer, de gyógyszert se akarsz, akkor használjatok pharmatexet megszakítással kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!