Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kotont használtok?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja élek csak aktív szexuális életet 2 félét próbáltunk csak az egyik Lifestyle Play ezzel semmi baj nem volt a másik Durex Elit de az egy szörnyű találmány számomra mert annyira pici volt h rá se ment csak a feléig és elszorította aztán lekonyult ami elég gáz volt. Tudtok esetleg ajánlani nekem olyat ami olcsó, méretben is jó? Hosszra 18cm a kerülete (vagy hogy írjam) 13,5cm.2009. júl. 3. 11:18
1/7 anonim válasza:
lehet kapni extra méretű gumikat is, még a corában is, :) nézz körül vagy rendelj szexshopból.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok 'flancolni' ilyen rendelgetéssel. Extra méretű gumihoz meg extra nagy szerszám kéne az pedig nincs hisz leírtam hogy mekkora de 17 éves vagyok szóval később még lehet rá szükség de nem hiszem hogy akkorát nőne. Azt kifelejtette a kedves válasz adó hogy milyen gumit használ (ha használ persze).
2009. júl. 3. 11:37
3/7 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz,nekem mind a kettővel voltak gondjaim.De haverom ajánlotta a RAKO-t és az nekem 100%-ig bevált!!Merem ajánlani!!
4/7 anonim válasza:
Ekkora vastagságra a durex 56-os méretei jók vagy a lifestyles (54). A többi óvszer szorítani fog, mert mind 52-es. A páromnak is pont ilyen vastag és az 52-es méretűtől a falat vakarta, annyira szorította. A lifestyles olcsóbb vmivel. A romantic, rako, masculan is jó fajta, de azok is csak 52-esek, szal szorítani fog. Én is gondban vagyok, mert olcsóbb gumit szeretnék, de egyszerűen nem találok, mert mind 52-es méretű, amit egy átlagos helyen megvehetsz. A szexshopos gumik meg mind drágábbak. Amúgy a durex nekünk 2x szakadt el...
5/7 A kérdező kommentje:
Az Elit-re az van ráírva h 56 a Lifestyle pedig 54 tehát én ezt nagyon nem értem. :S
2009. júl. 3. 13:01
6/7 anonim válasza:
fehér lifestyle. (ultra safe,spermicid anyaggal síkosítva) ez a legjobb. szerintem. barátom is ezt szereti a legjobban.
durex az 1 rakás szar. kicsi,szorít és hát igen,nem épp a legbiztonságosabb.mi csak 1x használtunk barátom majdnem beszart úgy szorította XD :S
rako az tényleg jó,azt is ajánlom.
muasculan szerintem szar.iszonyat vékony.könnyen kiszakadhat.ráadásul a minőségéhez képest szerintem drága.
7/7 anonim válasza:
Durex Extra Safe. Nem szorít, extra síkosító van rajta, extraerős (nem szakad el), mi már egy ideje ezt használjuk, és probléma még nem volt vele. A Durex Ultra Thin egyszer kiszakadt, azóta abban nem bízunk, de ez az Extra Safe nagyon jó, merem ajánlani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!