Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elég kicsi a farkam 8-9cm és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég kicsi a farkam 8-9cm és 3-3,5cm átmérőjű, milyen kotont vegyek? Márka? Méret? Hol találom meg a dobozon a méretet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
mereven annyi?
2011. júl. 30. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:

ma 12:49

szerintem nem a petyhüdtre akarja ráhúzni

amugy meg felhúzod a normál méretűt csak nem görgeted le annyira xd

2011. júl. 30. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
szerintem bőven elég egy gumikesztyű hüvelyk ujja is :D
2011. júl. 30. 16:55
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 12:49

Igen mereven akkora, de az ilyen válaszokat kérlek hanyagoljátok, tudom hogy nem átlagos, de ez van sajnos. Ez is az ok annak hogy közel 29 évesen még szűz vagyok. Most talán össze fog jönni. Így is eléggé félek hogy a lány mit fog szolni hozzá, meg hogy egyáltalán mit fog belőle érezni. Amugy meg próbáltam a normáls masculan vagy mi ilyen automatás gumit, és nem vagyok benne biztos hogy nem nagy, ezért kérdeztem hogy mi az amiböl van kisebb.

2011. júl. 30. 16:59
 5/8 anonim válasza:

a Lifestyl-on azt hiszem van méret,de nem biztos :S

amugy szerintem mondd el a barátnődnek,hogy mi a helyzet és ha szeret akkor ugyis megfogja érteni,ne legyen meglepetés neki,mert lehet,hogy te jössz ki a dologbol rosszul :S...amugy meg elárulok egy titkot...tényleg nem a méret számit,hanem az hogy ki tudd elégíteni a lányt

egy 24 éves lány :)

2011. júl. 30. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
oké h átlag alatt van, de még ez is normális, ha merev állapotban sem éri el a 7cm-t akkor van ok az aggodalomra :DD
2011. júl. 30. 22:04
 7/8 anonim válasza:
voltam olyan pasival akinek 18 cm-es farka volt mégse tudott egy nőt sem kielégíteni...ugyhogy szerintem ne aggódj emiatt :) :) :)
2011. júl. 31. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi történt azóta veled?
2016. ápr. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!