Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk 13cm hosszú 3 cm szélre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk 13cm hosszú 3 cm szélre mekkora jó 14éves vok? Márka méret

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mit akarsz 14 évesen? Megb.szni a macskádat?
2009. aug. 19. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
A normál méret jó rá. De dugni tényleg ráérsz még.
2009. aug. 19. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Hát szerintem egy 13*3-s négyzetre például egy helyes kis 39 négyzetcentiméter területű járólap pont ráférne. Márkát sajnos nem tudok, mert járatlan vagyok a témában. De szép dolog, hogy 14 évesen segítesz felújítani a konyhát.
2009. aug. 19. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebből a kérdésből én semmit nem értettem. A mondatalkotás teljes hiányának példája ez. Mi akar ez lenni?
2009. aug. 19. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
mi? sapka a fejecskédre? szaladj vissza legózni, kis taknyos.
2009. aug. 19. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor a sok logikai érzék nélkül szültett emberkének a megoldás:

a kérdést azért írta a fogamzásgátláshoz mert nyilván ez a téma érdekli, és mivel fasza van ezért gumit akar rá húzni. Már ez is haladás h 14 éves sutyerák gumit keres. Nem mellesleg én 10 éve voltam 14 és akkor is már volt olyan mázlista aki összejött egy kapcsolatban és eljutott idáig, egyébként ha lett volna rá értelmes partner én is szívesen megcsináltam volna.

Szóval 3 cm átmérő az nem sok, itt a kerület amiben meg van adva a gumik legfőbb paramétere, de általában 4-5 cm-esre optimális. Egy jobb helyen magyarázd el az eladónak hogy a legkisebbet adja mert ez lenne a szitu hogy így akartok védekezni, de a masculan jellemzően ami a legkisebben is megáll, de nem árt ha akció közben odafigyelsz h le ne csússzon. És levegő nem maradhat az elejében, lehetőleg gyűrődés nélkül tedd fel, és jó nedves legyen a lány a behatolás előtt. hajrá, sok sikert!

2009. aug. 19. 19:49
 7/8 kevin42 ***** válasza:

Hülye előttem szólók, miért az jobb lenne ha nem védekezne???

Ha már ott tart hogy szexeljen, ami eléggé szomorú inkább mondjátok, meg neki hogy milyen kell mint semhogy nem védekezik aztán jönnek a betegségek...Amúgy normál méret..

2009. aug. 20. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Normál méret jaja 13/F
2009. nov. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!