Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátló tabbletát akarok szedni(16 leszek) akkor kell-e szülői aláírás vagy vmi más?
Mert anyum nem tudja h már réglefeküdtem a barátomal és ha megtudná szerintem nem lenne fényes vége...! És szeretnék azt szedni, hogy így mégjobb legyen vele a szex...!:)
Köszike előre is a válaszokat:)
Akkor is ha elmondanám neki, tuti nem lenne jó, me ők vallásosak...és bele akarnának nevelni!
Am van saját pénz, de sztem ugy korrekt ha a pasi is bele add, mivel az ő érdeke is...nem?!
Szerintem szép lassan adagold be neki a dolgot! Ne titkolódz anyukád előtt mert ha meg majd véletlenül megtalálja nálad, akkor nagyobb balhé lesz.
Szerintem is úgy korrekt, ha felesbe fizetitek, elvégre mindkettőtök érdeke, hogy ne ess teherbe.
Az utcso 3-dil szólóhoz, mit talál majd meg nálam?:D me az nem világos nekem kicsit....
az jó, h nem kell aláírás, de nem naon szeretném neki elmondani, me ő is kicsinek tart az egész kapcsolathoz, me túl fiatak vagyok....:S(szerinte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!