Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemértem, és félek, hogy terhes vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
25-én együttvoltunk a barátommal,és nemvédekeztünk..nem ment el bennem,jóval előtte szólt, és máshogy fejeztük be a dolgokat..tudom,hogy meg van az esély a terhességre,de azért nem nagy százalékban..április 2-án és május 2-án is esemény utáni tablettát kellett bevennem (igen,itt eléggé megkérdőjeleződik a felelősségtudatom, bár a másodiknál elszakadt a gumi..)..a május 2-ai tabletta után később, 13-án megjött, majd 15-én véget ért a menstuációm,és visszatért kb másnap 2 napra..szokta ezt csinálni, még nem rendszeres túlzottan a ciklusom,az eseményutáni meg nyílván teljesen felborította a hormonháztartásomat..kb 10-e környékén kéne megjönnie, de egy hete fáj a mellem és 2 napja kicsit görcsöl a hüvelyem és a méhem..viszont 1 hete műtöttek is, kivették a mandulámat, azóta mindennap 3-4 db catafalmot kellett szednem az elviselhetetlen fájdalom miatt..tegyük fel,ha terhes is lettem,a cataflamnak milyen hatása lehet a "babára"? egyáltalán kell,hogy tartsak a terhességtől? még nem áll fenn a menstruáció késése,és úgy érzem, mintha meg akarna jönni, de bár hasonlóak a premensturációs tüneteimhez,mégis mások..tudom,hogy várnom kéne,vagy elmenni orvoshoz,de kiváncsi vagyok más véleményekre is..előre is köszönöm!
2012. jún. 7. 11:15
1/10 Los válasza:
Szerintem nyugodj meg egy kicsit, mert nagyon idegesnek tunsz. es mar rad nezve is veszelyes ennyi mindennel egyszerre terhelni a szervezetedet
2012. jún. 7. 11:35
2/10 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes. Nem értem h miért nem képesek az emberek normálisan védekezni. Lehet h kicsi az esély, de nagyobb mint bármi más módszerrel és lehet h pont te leszel az akinek becsúszik. Sosem tudhatod. És h mi van a babával ha terhes vagy. Semmi jó. Esemény utáni+ fájdalomcsillapító. Sztem romokban van a baba
3/10 tetro válasza:
Egy hónapon belül két esemény utáni. Szerintem ez a gyerek meg akar születni, hagyni kell neki.
4/10 A kérdező kommentje:
kedves névtelen válaszoló..teljesen igazad van a védekezést illetően,de nem hiszem el,hogy veled soha sem esett meg a dolog..Losnak köszönöm, tetro pedig szerintem nem érti..
2012. jún. 7. 11:44
5/10 anonim válasza:
25-e már majdnem két hete volt. Holnap vagy holnapután már csinálhatsz terhestesztet.
Ha mégis úgy maradtál, akkor majd érdemes felkeresned egy genetikust (nőgyógyász eligazít, hogy kihez mehetsz), s majd ő megmondja, hogy árthattál-e a babának, vagy sem.
Egyébként tényleg nagy hülye vagy, már megbocsáss. Ha most 10-re várod a menstruációdat, akkor 25-e körül pont a legtermékenyebb időszakodban lehettél!
2012. jún. 7. 11:45
6/10 anonim válasza:
Hát hiába nem hiszed el, velem nem volt ilyen.
1. Nem "védekezek" megszakítással
2. Már az első pár együttlét után gyógyszert írattam. Addig gumi és mindig megnéztük h nem-e lyukadt ki. És sose szakadt el.
3. Mindig odafigyelek a gyógyszer szedésére és ha kihagyom véletlen (mert ilyen volt) akk 7 nap gumi.
Miből gondolod h én is olyan ökör vagyok mint te h csak úgy mindenféle védekezés nélkül, megszakítással hagyom h bármi történjen
2012. jún. 7. 11:47
7/10 anonim válasza:
Majdcsak szétk.rod annyira a hormonháztartásod, hogy többet nem kell majd aggódni a gyerek miatt.
Hát hogy lehet egy embernek ennyi esze?
Egyébként nem, képzeld el, velem még soha a büdös életben nem esett meg, hogy nem védekeztem, pedig rendszeres nemi életet élek jó pár éve.
De még ha egyszer megesik, meg is értem. Beveszel egy tabit, aztán csók.
De kétszer?
2012. jún. 7. 13:19
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a tanácsokat,kár,hogy nem ezért írtam!:) a kérdés nem arról szólt,hogy ki mennyire tart felelőtlennek..én így döntöttem,szerintem 18 évesen inkább tablettát veszek be,minthogy szüljek,bocsi:) nagyon szeretnék majd gyereket,de nem most,és amiket most írsz/írtok,azokat megkapom az édesanyámtól is,pont nem erre van szükségem..úgyhogy mielőtt írnátok,inkább a kérdésre válaszolnátok! én nagyon örülök,hogy erkölcsi útmutatóval szolgáltok,de ezt hagyjátok meg a ti gyerekeiteknek..én is tisztában vagyok vele,hogy nem volt épp felelősségteljes döntés a részemről sem a tabletta,sem a védekezés nélküli együttlét...
2012. jún. 7. 17:19
9/10 anonim válasza:
"de nem hiszem el,hogy veled soha sem esett meg a dolog"
Talán nem kéne ilyeneket írni és akkor nem lennél ennyire beoltva. Am ha szerencséd van már rég elkaptál egy trippert (orálisan is terjed és tünetmentesen is hordozhatod) meddő vagy
2012. jún. 7. 18:54
10/10 A kérdező kommentje:
nem gondoltam bántónak,ha annak számít,sajnálom...de benned is sok emberség van:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!