Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz, hogy a hüvelygyűrű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a hüvelygyűrű használata esetén gyakori a gombás fertőzés?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászom hüvelygyűrűt javasolt, tabletta helyett. (Még egyiket sem próbáltam) De szerinte a hüvelygyűrű kíméletesebb a szervezet számára és korszerűbb is, mint a foggátló. Végül is rám bízta döntést..hüvelygyűrű mellett döntöttem, de most olvasom egyre több fórumon hogy ennél a védekezési módszernél gyakoribb a gombás fertőzés kialakulása.

Ti mit tapasztaltatok?

2012. jún. 6. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy most konkrétan a Nuvaringről vagy simán hüvelygyűrűről van szó, de elárulom, hogy a tabletta is ugyanúgy hajlamosíthat a gombára a hormontartalma miatt. Akkor meg kábé ugyanott vagy...
2012. jún. 6. 23:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Nuvaring
2012. jún. 6. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a fog.gátló oldalat képviselem és bizony időről időre előjön ez a probléma,hiába figyelünk a párommal oda a fokozott higiéniára:/
2012. jún. 6. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem gyakoribb, mint normál fogamzásgátló tabletta esetén. Viszont gyakoribb ahhoz képest, mintha nem használnál.
2012. jún. 7. 00:11
 5/11 anonim ***** válasza:
A Nuvaring ugyanúgy hormont tartalmaz. Álterhesség alakul ki annak következtében, és ugyanannyi esélyed lesz gomba kialakulására mint egy terhes nőnek. Ilyen szempontból nem oszt vagy szoroz, hogy Nuvaringet vagy tablettát kezdesz el-e szedni. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
2012. jún. 7. 00:41
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Tudom,hogy régi kérdés, de UTOLSÓ! Ne írj már akkora hülyeséget, hogy álterhességet okoz, mivel az egy rendkívül ritka és életveszélyes betegség!!
2012. júl. 23. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó te hülye vagy!Az álterhesség nem betegség és nem is olyan ritka!Nem életveszélyes,ha csak nem a neurológiai oldalára gondolsz,de az már a durvább változat!
2012. júl. 30. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló:

Szerintem te kevered az álterhességet a méhen kívüli terhességgel, na az utóbbi tényleg életveszélyes, az előbbi meg nem. Amúgy elhiheted, hogy nem a semmiből szedtem, hogy ez a hatásmechanizmusa a fogamzásgátlóknak... Mielőtt lehülyéznél valakit nézzél már kicsit utána a dolgoknak, mert így csak magadat égeted.

2012. júl. 30. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, most hirtelen ezt a cikket találtam, ami megbízható.

Ez egy BETEGSÉG. A fogamzásgátló KIKAPCSOLJA a cklust, gátolja a peteérést, megváltoztatja a méhnyálka állagát, de nem okoz álterhességet! Nem úgy véd!

Kicsit olvassatok már utána tudományos cikkekben, ne a nők lapja cafe-nak higgyetek, meg a társainak.. Hihetetlen, hogy nincs igényetek arra, hogy egyáltalán tudjátok, hogyan véd a tabletta...

De tessék, itt le van írva, hogyan véd, ha nekem nem hisztek (ez egy TUDOMÁNYOS CIKK!)

[link]

Különben nyugodtan nevezz hülyének, elvégre csak pár éve dolgozok nőgyógyászati asszisztensként... Biztos semmit sem tudok és én vagyok a hülye. Nem az, aki azt hiszi, hogy a hormonális fogamzásgátlók álterhességet okoznak....

2012. júl. 31. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
És hidd el, nem keverem a méhen kívüli terhességgel. Láttam már elég sok esetet, míg álterhességet életem során csak egyszer. Továbbküldtük xy kórházba, ahol a nőgyógyászati osztályon pár hét múlva meghalt.
2012. júl. 31. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!