Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki el tudná magyaráznk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudná magyaráznk, hogyan kell szedni a Yadine fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Most fogok először fogamzásgátlót szedni és félek,hogy rosszul szedem be,valamilyen hibát követek el.

2012. jún. 6. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Különben meg mindent meg kell tanulni,nem úgy születtem,hogy tudtam,hogy kell használni a fogamzásgátló tablettát! sajnos nkncs barátnőm,aki szedne,akitől meg tudnám kérdezni ezt a dolgot,anyukám pedig most nincs a közelben,hogy tőle tanácsot kérhessek."

Nyilván senki se úgy születik. Ezért van mellette a betegtájékoztató. Pont azért rakják bele, hogy annak alapján be tud szedni.

2012. jún. 6. 20:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja,biztos nem néztél hülyének... Ha nem néztél volna hülyének,akkor kinéztél volna belőlem annyit,hogy van annyi eszem,hogy elolvasom a betegtájékoztatót ha veszek egy gyógyszert,de te ennyit se nézel ki az emberből,mert egy teljesen evidens dolgot válaszoltál. Nyl
2012. jún. 6. 20:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja,biztos nem néztél hülyének... Ha nem néztél volna hülyének,akkor kinéztél volna belőlem annyit,hogy van annyi eszem,hogy elolvasom a betegtájékoztatót ha veszek egy gyógyszert,de te ennyit se nézel ki az emberből,mert egy teljesen evidens dolgot válaszoltál. Nyilván azután maradtak még bennem kérdések,miután elolvastam,és nem csak irogatom a nagyviágba a kérdéseimet.
2012. jún. 6. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:

És nem érzed azt, hogy ha a betegtájékoztató elolvasása után sem volt egyértelmű az, hogy hogyan kell szedni, akkor tényleg van okom arra, hogy hülyének nézzelek?:DDDD

Egyébként nem tudom mit pörögsz. A kérdésedre megkaptad a választ.

Szerintem hagyhatjuk.

2012. jún. 6. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom te hogy vagy vele,de elég nyakatekerten tudnak fogalmazni a betegtájékoztatók... Eddig az összeset megértettem,de most ez az egy hagyott maga után megválaszolatlan,felmerülő kérdéseket--> teljesen jogos a feltételezésed,hogy hülye vagyok -.- gratulálok,fantasztikus logikával vagy megáldva.

Egyébként igen szerintem is hagyhatjuk.

2012. jún. 6. 21:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Te tényleg hülye vagy!

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? Mikor az orvos elmondja hogyan kell. Akkor te mit csináltál aludtál közben, vagy mi a p1csa?! Elmagyarázza az orvos, utána visszakérdez, hogy minden világos? Erre te? Nyilván igent mondtál, mert addig nem enged el. Aztán feljössz ide, hogy jézus, hogy szedjem? Hát csezd meg!

És még azt mered állítani hogy nem vagy hülye!

2012. jún. 7. 00:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: még ráadásul 28 vagy 29 napos is lehet egy hónap, aztán ez se változtat azon a tényen, hogy egy hét HÉT darab napból áll. Akármilyen fura, de egy hónap nem hétfőtől hétfőig tart, nézz rá a naptárra. Innentől talán egyértelmű kellene legyen, hogy senki de tényleg senki (se az orvos, se mi, se a betegtájékoztató) nem beszél HÓNAPOKRÓL, csak hetekről. Ezek után mi a kérdésed? 21 nap az pontosan 3 hét, egy hét szünet (ami pontosan hét nap), ez így összesen négy hét. Miért érdekel téged, hogy a négy hét éppenséggel egy hónap-e vagy sem?
2012. jún. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!