Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudná magyaráznk, hogyan kell szedni a Yadine fogamzásgátlót?
"Különben meg mindent meg kell tanulni,nem úgy születtem,hogy tudtam,hogy kell használni a fogamzásgátló tablettát! sajnos nkncs barátnőm,aki szedne,akitől meg tudnám kérdezni ezt a dolgot,anyukám pedig most nincs a közelben,hogy tőle tanácsot kérhessek."
Nyilván senki se úgy születik. Ezért van mellette a betegtájékoztató. Pont azért rakják bele, hogy annak alapján be tud szedni.
És nem érzed azt, hogy ha a betegtájékoztató elolvasása után sem volt egyértelmű az, hogy hogyan kell szedni, akkor tényleg van okom arra, hogy hülyének nézzelek?:DDDD
Egyébként nem tudom mit pörögsz. A kérdésedre megkaptad a választ.
Szerintem hagyhatjuk.
Nem tudom te hogy vagy vele,de elég nyakatekerten tudnak fogalmazni a betegtájékoztatók... Eddig az összeset megértettem,de most ez az egy hagyott maga után megválaszolatlan,felmerülő kérdéseket--> teljesen jogos a feltételezésed,hogy hülye vagyok -.- gratulálok,fantasztikus logikával vagy megáldva.
Egyébként igen szerintem is hagyhatjuk.
Te tényleg hülye vagy!
Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? Mikor az orvos elmondja hogyan kell. Akkor te mit csináltál aludtál közben, vagy mi a p1csa?! Elmagyarázza az orvos, utána visszakérdez, hogy minden világos? Erre te? Nyilván igent mondtál, mert addig nem enged el. Aztán feljössz ide, hogy jézus, hogy szedjem? Hát csezd meg!
És még azt mered állítani hogy nem vagy hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!