Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki el tudná magyaráznk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudná magyaráznk, hogyan kell szedni a Yadine fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Most fogok először fogamzásgátlót szedni és félek,hogy rosszul szedem be,valamilyen hibát követek el.

2012. jún. 6. 20:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A betegtájékoztató tökéletesen leírja, miért nem annak hiszel?

(Fent van a neten, ha még nincs nálad a gyógyszer).

2012. jún. 6. 20:08
 2/17 anonim ***** válasza:
#1 <--- így igaz
2012. jún. 6. 20:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az első írja. Amúgy se árt végigolvasni párszor.
2012. jún. 6. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Legelsőnek amikor elkezded akkor a menstruációd első napján beveszed az első szemet és ezt folytatod a 21.napig, s akkor abbahagyod 7 napig és ez idő alatt megvonásos vérzés fog jelentkezni. A 8. napon ugyanúgy elkezded szedni 21 napig...............stb
2012. jún. 6. 20:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem értem,hogy miér gondolják itt az emberek a másikat mindig hülyének. Elolvastam a betegtájékoztatót,nem barlagban éltem eddig,tudom,hogy az leírja... Csak nem mindig ugyanarra a napra esik a hétnapos szünet kezdete,így akkor hogy lehet mindig ugyanazon a napon beszedn?ugyanis a betegtájékoztató ezt írja.
2012. jún. 6. 20:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért nézünk hülyénk, mert a tájékoztatóban egyértelműen le van írva, és ha azt nem tudod értelmezni, akkor veled bizony vmi baj van.

Hogyne esne már ugyanarra a napra?

Számold ki.

21 napig szeded, 7 napig nem.

Vegyél elő egy papírt, és írd fel a napokat, ha máshogy nem tudod megérteni.

Minden egyes levelet ugyanolyan napon kell elkezdeni. Ha az első levelet hétfőn kezded, akkor minden levelet akkor kell.

2012. jún. 6. 20:40
 7/17 A kérdező kommentje:

De basszus:D 31 napos vagy 30 napos egy hónap. És én úgy gondoltam,hogy a tájékoztató azt várja el,hogy ugyanarra a dátumra varázsoljam a következő levél szedését.

Ha a hét napjairól van szó akkor értem,hogyne érteném,hogy lehetséges-.- különben meg nem tudom miért kell baszogatni az embert

2012. jún. 6. 20:49
 8/17 A kérdező kommentje:

Feltettem egy teljesen normális kérdést,nem olyan baromságot,hogy mondjuk „jujj megdugott a barátom,nem védekeztünk,belém élvezett,lehetek,e terhes?!” ,akkor meg min kell fennakadni. Miért nem lehet egyszerűen válaszolni anélkül,hogy átmenne a dolog személyeskedésbe? Ha bántja a szemed,mert szerint hülyeség,akkor görgess tovább,mand más válaszol helyetted normálisan! Ennyire egyszerű.

Különben meg mindent

2012. jún. 6. 20:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Feltettem egy teljesen normális kérdést,nem olyan baromságot,hogy mondjuk „jujj megdugott a barátom,nem védekeztünk,belém élvezett,lehetek,e terhes?!” ,akkor meg min kell fennakadni. Miért nem lehet egyszerűen válaszolni anélkül,hogy átmenne a dolog személyeskedésbe? Ha bántja a szemed,mert szerint hülyeség,akkor görgess tovább,mond más válaszol helyetted normálisan! Ennyire egyszerű.

Különben meg mindent meg kell tanulni,nem úgy születtem,hogy tudtam,hogy kell használni a fogamzásgátló tablettát! sajnos nkncs barátnőm,aki szedne,akitől meg tudnám kérdezni ezt a dolgot,anyukám pedig most nincs a közelben,hogy tőle tanácsot kérhessek.

2012. jún. 6. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Ki ment át személyeskedésbe? Leginkább te. Én leírtam a legértelmesebb választ, hogy a betegtájékoztatóba benne van. Azért javasoltam azt, mert sok ember rossz tanácsokat osztogat itt, ott meg le van írva.

Te kezdtél el magyarázni, hogy hülyének néztelek. Egész addig nem néztelek hülyének, míg el nem kezdtél magyarázni:D

2012. jún. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!