Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelygyűrűt csak nőgyógyász írhatja fel receptre?
Ma voltam dokinál,kérdeztem,hogy óvszeren és bogyón kívül van e más esélyem a védekezésre.Latexallergiám van és olyan gyógyszert kell szednem,ami nem fér össze a fog.gátlóval.
Említette a hüvelygyűrűt,de nem írta fel.Háziorvossal felirathatom?
Nem, először nőgyógyásznak kell felírnia.
De mégis milyen gyógyszert szedsz, amit a tabi kiüt, a hüvelygyűrű meg nem?
Csak azért, mert az is hormonos, csak nem a bélből szívódik fel. Szóval ha olyan gyógyszert szedsz, ami a hatását rontja a tabinak, akkor a hüvelygyűrűnek is fogja...
Oké, hogy nincs benne annyi hormon, de van. Ha vmi kiüti, akkor ezt is kiüti. Ennyire titkos a gyógyszered?:D
Egyébként igen, ha használni akarod, akkor vissza kell menned felíratni.
Mondtam az orvosnak,hogy pajzsmirigy gondom van és májam vacakol vele,ezért javasolta ezt.
De az a gond,hogy nem magándoki volt és most kell megint kérnem egy időpontot :D nem lehet igaz :/
Egyébként rájöttem,hogy alig van pár módszer,amiből válogatni lehet. Ez nem valami jó.
Jah, így már értem. Elvileg a gyűrű kevésbé terheli a májat. Bár arra is az van írva, hogy májbetegség esetén nem lehet szedni. Meg amúgy sem értem a logikát, mert attól, hogy máshol szívódik fel, ugyanúgy a máj bontja le:DD
Amúgy tényleg nincs sok lehetőség. Legalábbis olyan, ami megbízható.
Nekem szerencsére működik az óvszeres verzió. Van belőle latexmentes, de az tényleg nem olcsó sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!