Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van velem, lent bövebben?
Figyelt kérdés
Amikor peteérésem elött voltam 1-2nappal,ak a párom belémhatolt 1x 2x gumi nélkül...(ettöl gondolom nem lehet terhes az ember...bár vannak az oldalon olyanok is akik azt irják h igen...de mind1,véleményem szerint hülyeség) Másnap este pedig a fehérfolyásom véres,pirossas volt 2napig,utánna meg megint tiszta fehér! Ez miért volt? Lehet megsértette a hüvelyfalam a párom? vagy?2009. júl. 2. 10:54
1/11 anonim válasza:
te! ha ilyen értelmi szinten vagy, szerintem nem vagy elég érett a szexre...
na mindegy
lehetsz így is terhes, csak hogy tudd, mivel egyetlen spermasejt is elég a megtermékenyítéshez...
ajánlok neked egy női egészségkönyvet...
2/11 anonim válasza:
:D:D:D Véleményed szerint?:D Akkor meg majd nézegelődsz ha pozitív lesz a teszt!Nem kell ehhez orvosi diploma,hogy tudd lehetsz terhes!Biológia órán figyelni kellett volna!:P
A kérdésre válaszolva:Valószínűleg megsértette,de sokaknak van például ovus vérzésük is!
3/11 A kérdező kommentje:
Nem meglepö h ilyet irtok...megszokott...ha attol is lehet az ember terhes ak én most a 10dik gyerekem várnám...jól van rátokhagyom...nem szeretek vitatkozni!
2009. júl. 2. 13:30
4/11 anonim válasza:
Akkor meg baj van a termékenységeddel, ha még nem estél teherbe védekezés nélkül. Keresd fel a nődokidat!
5/11 anonim válasza:
Tudatlan és még minket néz hülyének:D Az eszem eldobom.Kb.5 perce fogom a fejem.:D
Hmmmmm már ma kétszer sétáltam egyet.Biztos nem esek el holnap sem.Mert hát ugye ma sem estem el:D Atyám ilyen embereket:D
6/11 anonim válasza:
Jaaaa és gondolom Te valami hiperszuper doktor lehetsz és jobban tudod a szakképzett orvosoknál is:) Na ezt jó tudni.Csak remélem szegény gyereket ha becsúszik,nem ölöd meg...................
7/11 anonim válasza:
qva éretlen vagy te a gyeekhez hanem húzz a párodra 1 gumit aztán ne irj ijen hülyeségeket ..........azt nem lesz bajod
8/11 anonim válasza:
Nem azért írt hogy oltogassátok, hanem mert választ szeretne a kérdésére.Szerintem is felsértette vagy ilyesmi.Amugy attól hogy gumi nélkül hatolt be még nem jelenti azt hogy bele is élvezett vagyis lehet hogy megszakított közözüléssel védekeztek , de mind1:))
10/11 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, ezt is illene tudni. Éppen 100 nőből 35 esik teherbe mellette. Majd 1x te is belekerülsz abba a 35-be, aztán nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!