Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegeskedek minden nap egyre jobban?
Figyelt kérdés
olyan rossz h még mindig nem jött meg...egyre jobban idegeskedek minden éjjel minden nap egyre jobban idegeskedek várjak még vele hogy hátha megjön vagy mit csináljak?2009. júl. 1. 21:37
1/10 anonim válasza:
Énis félek egy kicsit hogy nem jön meg...kicsit van rá okom...de várom a napokat számolok visszafele hogy megjöjjön...próbálj meg ne idegeskedni mert akkor késhet is...nyugi
2/10 anonim válasza:
pont azért késik, mert idegeskedsz. de annyi ilyen kérdés van már, legalább visszaolvashatnál, vagy kereső mittomén...
3/10 A kérdező kommentje:
elsőnek nagyon szépen köszönöm....de már csak azért is idegeskedek mert ugye a mult hónap végén kelett volna megjönnie és nem...és ezért...a másodikra meg csak aníit h folyamatossan olvasom .....de és egyre jobban idegeskedem scak azér th háta van oylan biztató válasz ami megnyugtata amúgy én 15 éves l vok..és te első menyni idős vagy?
2009. júl. 1. 21:44
4/10 anonim válasza:
hajajjj, egy 15 éves lány, hát figyelj... gondolom tudod hogy ennek még be kell állnia, tudom számolod, meg idegeskedsz, de akkor is egy idő után pontos lesz, de ilyenkorban még minden tényező belezavarhat, időjárás(meleg), idegesség stb stb, szerintem ne parázz (hacsak van pasid és nem védekeztek)
16/L
5/10 anonim válasza:
ha 15 vagy akkor nincs miért aggódnod. ne várd, hogy napra pontosan jöjjön meg, ahhoz h rendesen beálljon akár több hónap/év is kellhet... vagy azért aggódsz mert lefeküdtél vkivel és nem védekeztél? mert ha nem nincs miért aggódnod, ha igen akkor meg magadra vess..
6/10 anonim válasza:
De mondjuk jó lenne tudni, hogy van-e barátod, éltek-e nemi életet... Simán csak annyi nem elég, hogy 15 éves vagy, én 16 éves vagyok, és már szinte órára pontos, mivel 11 éves korom óta megvan.
7/10 A kérdező kommentje:
igen van barátom és élek vele nemi életet de viszont védekeztünk óvszerrel és nem volt lyukas a végén se semmi ilyen apróság...mindig oda figyeltünk...és nekem 14 éves koromba jött meg...de a múlt hónapba volt olyan hogy egy két percig volt bennem úgy hogy nem volt rajta óvszer de akkor meg is jött hónap végén 28.án és akkor átcsúszott a júniusi hónapba ugye...és most meg valahogy idegesít h nem jön meg de még várok vele ha péntekig nem jön meg hétfőn megyek orvoshoz barátnőmmel és akkor is még mindig reménykedem abba h nincsen semmi kis nemzedékem
2009. júl. 1. 22:14
8/10 A kérdező kommentje:
ja és még hozzá teszem h nem ment el bennem...de az előváladék hát nem tudom...de terhes reménykedem abban h nem vagyok az...mert még elég fiatal vagyok ehhez de ahhoz is h ilyen korán veszítettem el de mind1 ez most már az a lényeg h reménykedek abban h nem vagyok terhes léci drukkoljatok nekem...
2009. júl. 1. 22:16
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon de nagyon szépen köszönöm neked...és képzeld sikerült végre megnyugodnom....:):)és most már úgy görcsölök hogy az nem igaz:$ reménykedem benne h csak lessz valami kis piros...rajtam:D
2009. júl. 1. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!