Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó előtti tablettát kihagytam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
ez az első csomag fogamzásgátló és pont az utolsó előtti tablettát hagytam ki...azt írja a papír, hogy bevehetem a maival akár, de nem lesz ennek majd következménye a következő csomag szedésekor?2012. jún. 4. 16:25
3/6 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz és érdeklődj ezzel kapcsolatban, de ha addig nem bírnád ki sex nélkül, mindeképp használjatok óvszert!
4/6 anonim válasza:
Ha egyet kihagytál nem egy nagy szám, mivel a menses kezdetét lehet tologatni gyógyszerrel. Ma vegyél be egyet és holnap is az utolsót, gondolom mindig ugyan abban az időpontban veszed be, szóval még 12 órán belül lehet pótolni a kimaradtat, de ha kifutottál az időből akkor sem baj, majd holnap beveszed az utolsót, Én már egy párszor hagytam ki szemet, 5 év alatt nem lett semmi...
5/6 A kérdező kommentje:
azt írja a tájékoztató, hogy ha a 3. héten történik ilyen, akkor nem hagyhatok hét napos szünetet...de akkor ugye nem lesz teljesen össze-vissza a menstruációm?
2012. jún. 4. 16:52
6/6 anonim válasza:
Annyival csúszik amennyit kihagytál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!