Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Baj történt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Baj történt?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy vasárnap szex közben a barátnőmbe élveztem, viszont nem húztam gumit. Elméletileg holnap vagy holnapután kell megjönnie a menszeszének, így is megtörténhet a megtermékenyítés?
2012. máj. 29. 19:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2012. máj. 29. 19:15
 12/21 tetro ***** válasza:

esemény utáni xezer Ft, de mindenképp olcsóbb mint egy gyerek felnevelése 20-25éves koráig. 72 órán belül kell bevenni, orvos írhatja fel. kérdés, hogy mikor volt a szex vasárnap.

mindenesetre nem vall túl érett személyiségre, hogy arra se vagy képes odafigyelni, hogy legalább élvezz bele a barátnődbe, után meg azon izgulsz mennyibe kerül a gyógyszer...

2012. máj. 29. 19:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, du 5.
2012. máj. 29. 19:16
 14/21 tetro ***** válasza:

Azt írtad, hogy du. 5 után semmi sincs nyitva, nem azt hogy akkor szexeltetek... Mindegy.

Amúgy én óvszert mindig gyógyszertárban vettem anno, ügyeletes gyógyszertár meg mindenhol van.

2012. máj. 29. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:

vannak más módszerek is a másik kielégítésére, ezt én írtam... MI AZ HOGY HALLGATSZ BANYEK???? nem tudsz más módszert az örömszerzésre, csak a szexet? te jó ég... orális szex, ujjak, kezek, lábak... amit akarsz! és attól még teherbe sem eshet! olyan sötét vagy te, mint az éjszaka... még annyi eszed sem volt, hogy kivedd... bár nem mintha az jó védekezési módszer lenne. csak a barátnődet sajnálom, bár ő sem lehet valami IQ betyár, hogyha ezt hagyta.

mint már sokan mondták, igen, simán van esély, hogy majd terhes lesz. vegyetek tesztet 2 hét múlva, ha nem jön meg neki.

amúgy ja, 72 órás tabletta nagyon nem vény nélküli, mivel elég nagy hormonadag, és a sok idióta agyba főbe szedné be, aztán csodálkozna, hogy tönkremegy a szervezete. nőgyógyász írja fel, esetleg a jobb fej háziorvosok is felírják. az aktustól számított 72 órán belül kell bevenni, de minél később veszi be, annál inkább romlik a hatásfoka. ti már lassan kicsúsztok belőle, gratulálok, hogy ilyen gyorsan reagáltok :)

2012. máj. 29. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
ja amúgy az eseményutáni nekem 2-3 évvel ezelőtt 6500 ft volt. óvszer olcsóbb lett volna, khmm. legközelebb vegyél 12-es csomagot, és figyelj, mikor fogy el. ha szexhez felnőtt vagy, ehhez is legyél felnőtt.
2012. máj. 29. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Ma 19:28 egyet értek!

Kéredző ha ennyire tapasztalatlan vagy és ennyire h*lye ne foglalkozz még a szexszel. Kíváncsi lennék hány évesek vagytok??

2012. máj. 29. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:
11-re: Ha már a linket kibogarásztad nem ártott volna a címén kívül még a közepén levő kis kék sort is elolvasni, hogy az ötletet visszavonták.
2012. máj. 29. 20:21
 19/21 anonim ***** válasza:
mi az hogy...hát hogy ne történhet megtermékenyítés?sok boldogságot és gratulálok!:D
2012. máj. 29. 21:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Ma d.e. megjött neki. Így nincs gáz, igaz?
2012. máj. 30. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!