Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy unjátok a témát, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Természetesen előváladék...Az a baj,hogy 3 hónapig használtam a gyűrűt,majd abba kellett hagynom...1 hónapig utána nem tudtam lefeküdni a barátommal,mert külföldön volt és amikor hazajött a nagy hévben elfelejtettük,hogy nincs bent a gyűrű...15 20 msp-ig voltunk így aztán persze azonnal óvszert húztunk.Nagyonnagyon félek! tudom hogy ezt így nem szabad,sosem játszottam ilyenekkel,most mégis megtörtént! tudom,hogy volt pisilni előtte,így kiürülhetett belőle a spermium,de félek mert a 14-15.napom körül lehettem!!! nagy esélyem van a terhességre?:((2012. máj. 29. 16:55
11/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este az orgazmusom után kicsit görcsöltem,nem sokáig,5 percig kb!! a menstruációm még 1 héttel odébb van,ugye nem lehet hogy mégis...??:(
2012. jún. 1. 14:43
12/12 anonim válasza:
szia, ez most lehet, hogy kicsit túl bioszos lesz, de csak azért írom, hogy megnyugodj:) szóval, egy együttlétnél, amikor semmilyen védekezés nincs, akkor is csak 30%esély van a megtermékenyítésre (pedig akkor rengeteg spermium kerül be a hüvelybe..) a hüvely savassága a spermiumok nagy részét elpusztítja és ahhoz, hogy a petesejt körüli "burkot" át lehessen törni, rengeteg spermiumra van szükség. Ezeket az információkat, és azt figyelembe véve, hogy maximum előváladék került a hüvelyedbe 0,000001 az esélye, hogy bármi probléma van. Szóval ne aggódj!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!