Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom hogy unjátok a témát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy unjátok a témát, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Természetesen előváladék...Az a baj,hogy 3 hónapig használtam a gyűrűt,majd abba kellett hagynom...1 hónapig utána nem tudtam lefeküdni a barátommal,mert külföldön volt és amikor hazajött a nagy hévben elfelejtettük,hogy nincs bent a gyűrű...15 20 msp-ig voltunk így aztán persze azonnal óvszert húztunk.Nagyonnagyon félek! tudom hogy ezt így nem szabad,sosem játszottam ilyenekkel,most mégis megtörtént! tudom,hogy volt pisilni előtte,így kiürülhetett belőle a spermium,de félek mert a 14-15.napom körül lehettem!!! nagy esélyem van a terhességre?:((
2012. máj. 29. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmááár! Az hazudik aki azt mondja, hogy sose kapta el a hév. 20másodperc az semmi, és úgyis kifolyt belőled ami volt is. 0,1% az esélye, vagy annyi se. Nyugodj meg, mert az idegességben késhet a mensi. :))) szuszzáááá
2012. máj. 29. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézd, az előváladék magában nagyon-nagyon-nagyon ritkán "veszélyes", így kár aggódnod. A gyűrű se ad 100% biztonságot, miképp egyetlen fogamzásgátló módszer se, de felesleges minden aktus után görcsölni.
2012. máj. 29. 17:01
 3/12 A kérdező kommentje:
én is ebben bízok,de ahogy olvastam itt úgy látszik,hogy minden 2.ember így lett terhes...ráadásul 2 napja kicsit rosszul vagyok,hányingerem van...szét vág az ideg! :( habár a rosszullét azután kezdődött,hogy megittam egy pohár pálinkát,ami nagyon szarul esett,szóval azt sem tudom,hogy ez csak annak a hatása e még...kb 1 hete volt a baleset,azért reménykedek,hogy ilyenkor még nincsen hányinger..:(
2012. máj. 29. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nincsen semmi gond. Ha esetleg késik a mensid, az is azért van, mert ennyire rettegsz. Nekem is volt egyszer ilyen, kiszakadt a gumi, és csak az aktus végén vettük észre. Pénzünk meg nem volt esemény utánira, szóval vártunk. Annyira rágörcsöltem erre a terhesség dologra, hogy több mint 1 hetet késett. Ha biztos szeretnél lenni magadban, akkor vegyél tesztet. De nyugodj meg!
2012. máj. 29. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, ne nevezd balesetnek. Nyugodj meg, biztos nem vagy terhes, a tünetek pedig nem jelentenek semmit, csak egy sima rossz állapotot, ami nem terhesség. A mensid is biztos csak az idegesség miatt nem jött meg.
2012. máj. 29. 17:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem most kell megjönnie,de tuti nem fog időben megjönnie,mert a gyűrű mellé be kellett vennem egy esemény utánit(ezért hagytam abba) szóval valószínűleg késni fog,ami miatt még jobban idegeskedni fogok.:(( de köszönöm az eddigi nyugtató válaszokat!:)
2012. máj. 29. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha még esemény utánit is bevettél, akkor végképp nincs miért aggódnod. Így is kicsi volt az esélye a terhességnek, így meg pláne. Úgyhogy még egyszer nyugi! :)
2012. máj. 29. 17:17
 8/12 A kérdező kommentje:
neem,az még régebben volt,a gyűrű mellett.antibiotikumot szedtem,ami befolyásolta a hatást...ezt egy másik dokitól tudtam meg,mert az enyém azt mondta,hogy nem befolyásolja a gyűrűt...azóta tudom,hogy igen...:/
2012. máj. 29. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond (minimális az esély a teherbeesésre), ne idegeskedj, mert akkor amiatt nem fog megjönni.

24/N

2012. máj. 29. 17:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor megpróbálok megnyugodni!:) majd írok,hogy mi lett..:)
2012. máj. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!