Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok az:- Ugye nem lehetek terhes? -kérdéseket?
Én többet is unok:D
Szánalmas igaz???
Bár itt lehet kérdezni mindent, de tényleg ennyire lusták és hülyék az emberek?
Engem is idegesítenek.
De nem a kérdések idegesítenek legjobban, hanem az, hogy hiába mondod el nekik 150szer, hogy védekezzen, akkor sem fog.
Csak te leszel a hülye paraszt, mert hát mit képzelsz magadról, hogy leosztod...
Nagyon szívesen leírom én minden nap 10-szer, hogy a megszakítás nem védekezés, és használjanak biztonságosabb módszert, ha tudom, hogy a válaszom elér vmi hatást. Mondjuk minden válaszom hatására legalább 1 embert meggyőzök arról, hogy a védekezés fontos.
De ezeket nem lehet meggyőzni. Talán 100-ból egyet. Nah ez az, amit nagyon utálok.
Pedig itt vagyok én minden egyes szaros terhes vagyok-e kérdésnél. Hol kedvesebben, hol kioktatóbban, hol idegesen...
De tényleg nem ér szart se. Néha nem is értem, miért pazarlom az időm ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!