Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok az:- Ugye nem lehetek terhes? -kérdéseket?
J válasza
Én a hozzáállást unom.
Elösször is nem terhesség hanem gyermekáldás (ugye mennyivel szebb szó) főnleg annak tükrében hogy két (a szexhez eléggé) felnött ember akik teljesen tisztában vannak a szekszuális eggyütlétük következményeivel ilyen mérhetetlen ostobán és gyerekesen viselkedjenek ennyi iskolapadban (az adófizetők pénzén) eltöltött év után.
80-100 évvel ezelött is éltek nemi életet 15-16 évesen sokszor alig 4 osztállyal vagy írástudatlanul, sokkalta nagyobb felelöségtudattal és erkölcsi értékrendel. Hová sülyedtünk....
énis unom már őket -.- de az a legszebb amikor odaírja hogy 18/L :O
most vagy direkt írja hogy 18 vagy tényleg olyan hülye, hogy 18 évesen nem tudja megállapítani mikor esik valaki teherbe.
jah meg igen az nekem is a kedvencem amikor nem védekezik és azt kérdezi terhes lehet-e :D
ez már annyira unalmas egyépként... -.-"
egy terhességi teszt kb 1000huf-ból kivan, szóval nemtudom miért nem lehet venni egyet...
az egyik ismerősöm volt így hogy állandóan mondogatta hogy ő terhes meg be volt ijedve de azt a tanácsom nem bírta megfogadni hogy vegyen egy k*rva tesztet
vannak olyan betegállatok akik élvezik,ha terhesnek hitetik magukat o.O ezúton gratula nekik ! :D
: DD ez az utolsó válasz nagyon frappáns! ;)
Amúgy.. még "fiatalabb" szemszögből nézve.. van nekem is olyan barátnőm, aki irigyel, mert mindent megbeszélek anyuval. -.- Most mit kell túlspilázni? : SS Én régebben is, és most is olyan vagyok, hogy ha kell, megoldom. Na ezért szeret ez a csaj is hozzám fordúlni.. de könyörgöm! Nem vagyok én sem a mindenható! :) Nem tudhatok még mindent én sem.. : / A kedvencem az volt tőle, amikor megkérdezte.. védekeztünk, nem szakadt ki az óvszer, de lehetek terhes!? O.o : DD
Szóval.. szerintem ott a baj, hogy nem sokan beszélik meg otthon sajnos ezeket. :(
Na de aki buta.. azon már senki sem segít! ;)
Vagy nevezem inkább tudatlannak.
Köszönöm az elismerő szavakat ! :)
Amit írtál, arról ez jutott eszembe :
Tanácsot tudok adni, de észt nem !
Hol ?
Ez így igaz! :) De akkor sem tudom felfogni épp ésszel, hogy ennyi felelősség miért nem szorul beléjük.. : SS Én sem vagyok idősebb az átlagnál szerintem.. : /
17/L
Nem unod még a Gyakori kérdéseket? Mert nem muszáj ezzel tölteni az idődet, ha unod. Tényleg elég egyszerű huszonéves lehetsz, ha erre magadtól még nem jöttél rá...
BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!