Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ciklusom 23. napján voltam együtt a párommal (19. -e) akkor a 23. -án esedékes menstruációm maradhat el ez miatt?
Áprilisban 2x jött meg, 1-5ig aztán 27-01 ig
A második menstruációnál használnom kellett esemény utánit.. ki pattogtam tőle, és két napig voltam rosszul. ( 27.-én jött meg, és 30.-án vettem be) .
Aztán most május 19.-én együtt voltam a párommal, és szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mivel márciusban is esemény utánit kellett használnom, ezért gyanakszom, hogy nem vagyok terhes, csak túl nagy hormon adaggal bombáztam a szervezetemet -felelőtlenül-
" A megtermékenyülés utáni hetedik napon a szedercsíra beágyazódik a méh nyálkahártyájába. A sejthalmaz az érés során hólyagcsírává válik, és olyan anyagokat választ ki, melyek alapvető változásokat indítanak be testedben, közöttük a menstruációs ciklus szünetelését"
Szóval, én még nem lehettem 1 hetes terhes mert szombaton voltunk együtt, és szerdán kellett volna megjönnie.
Szerintetek mikor teszteljek, és mire számíthatok?
És most se védekeztetek????
Egyébként a necces aktustól számítva minimum 2 hétnek kell eltelnie, hogy a teszt kimutasson bármit is.
De védekeztünk. Csak először gumi nélkül dugta be...
Az előző alkalommal is védekeztünk, csak valószínűleg hibás volt a termék, mert elszakadt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!