Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a ciklusom 23. napján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ciklusom 23. napján voltam együtt a párommal (19. -e) akkor a 23. -án esedékes menstruációm maradhat el ez miatt?

Figyelt kérdés

Áprilisban 2x jött meg, 1-5ig aztán 27-01 ig

A második menstruációnál használnom kellett esemény utánit.. ki pattogtam tőle, és két napig voltam rosszul. ( 27.-én jött meg, és 30.-án vettem be) .

Aztán most május 19.-én együtt voltam a párommal, és szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mivel márciusban is esemény utánit kellett használnom, ezért gyanakszom, hogy nem vagyok terhes, csak túl nagy hormon adaggal bombáztam a szervezetemet -felelőtlenül-

" A megtermékenyülés utáni hetedik napon a szedercsíra beágyazódik a méh nyálkahártyájába. A sejthalmaz az érés során hólyagcsírává válik, és olyan anyagokat választ ki, melyek alapvető változásokat indítanak be testedben, közöttük a menstruációs ciklus szünetelését"

Szóval, én még nem lehettem 1 hetes terhes mert szombaton voltunk együtt, és szerdán kellett volna megjönnie.

Szerintetek mikor teszteljek, és mire számíthatok?

2012. máj. 27. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:

És most se védekeztetek????

Egyébként a necces aktustól számítva minimum 2 hétnek kell eltelnie, hogy a teszt kimutasson bármit is.

2012. máj. 27. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:

De védekeztünk. Csak először gumi nélkül dugta be...

Az előző alkalommal is védekeztünk, csak valószínűleg hibás volt a termék, mert elszakadt..

2012. máj. 27. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
már bocs, hogy ezt mondom, de ha megengeded, hogy gumi nélkül behatoljon, meg is érdemled, hogy parázz.
2012. máj. 27. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Te nem vagy ép... Fél éven belül TILOS 2x esemény utánit bevenni! Te meg gyakorlatilag egy hónapon belül kétszer küldtél a szervezetednek egy bődületes hormonbombát és még csodálkozol, hogy zavar van a rendszerben? Örülj, h egyáltalán valaha is fogsz még menstruálni.
2012. máj. 27. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
+a
2012. máj. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!