Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen féle fogamzásgátlás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen féle fogamzásgátlás módszerek vannak?

Figyelt kérdés
Nemrég teherbe estem de elvetettem a babát mivel úgy döntöttünk a barátommal, hogy még túl fiatalok vagyunk.Nemrég kiderült, hogy allergiás vagyok az óvszerre ezért ezt kilőttük a listáról.Segítsetek!!!

2012. máj. 23. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit is érnél a fogamzásgátló tablettával, hiszen nem arra lett kitalálva hogy ne ess teherbe tőle... Tiszta vicc vagy ember, nem is akarsz te védekezni, csak játszod itt az eszed.
2012. máj. 23. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért nem érsz semmit a tablettával? A legbiztonságosabb...

Van még ezen kívül Nuvaring, vagy Depo Provera injekció - ezek hormonálisak, biztonságokat.

Helyi fogamzásgátlásként szóba jöhetnek a Pharmatex termékek, de nem a legbiztonságosabb.

Valószínűleg a pesszáriumra is allergiás lennél, úgyhogy ez nem jöhet szóba.

Minden más csak már szült nőknek javasolt.

2012. máj. 23. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:

a fogamzásgátló a legbiztosabb 99,999999999%-ban véd, de igaz is, figyike elmondom a legjobb módszer h ne legyen gyereked, ha mindet elveteted ami megfogan...

istenem...néha eszembe jut h sterilizáltatni kéne a hülyéket

2012. máj. 23. 12:01
 14/17 anonim ***** válasza:
miaz h mit sem érsz a tablettával te pihent agyu? az ilyen megérdmelné hogy teherbe essen és ugy is maradjon. hihetetlen vagy. szerinted miért fogamzásgátló a neve? mert meggátolja a fogamzást!!!!!!!!! Szerintem ennél biztosnságosabb védekezési módzser nincs. amugy meg nem hiszem el h minden óvszerre allergiás vagy . vannak kimondottan allergiásoknak valók. pl nem latex alapu hanem más. nézzél már kicsit utána mielőtt itt lejáratod magad.
2012. máj. 23. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
"A fogamzásgátlóval mit sem érek" Hát ezen besírtam:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Allergiásak a latexre szoktak lenni, de van olyan óvszer is, ami latexmentes.... Amúgy ha ilyen tájékozott vagy, nem csodálom, hogy becsúszott egy gyerek.. De egy abortusz után elég nagy rá az esély, h soha többet nem tudsz teherbe esni, úgyhogy szerintem vizsgáltasd ki magad, hátha semmivel nem is kell védekezned.
2012. máj. 23. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:

A legelső válaszadó megadta már:

Pipa-nyalás, ha nem érted: Pipa= Szop@s.. A másikat talán érted.

egyébként a legjobb megoldás a problémádra egy egyszerű módszer:

Az összeszorított combok. Na a Barbie-s módszerrel ellentétben ez 100%-os.

2012. máj. 23. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Te húgyagyú, már miért nem bízol a fogamzásgátlókban? Biztonságosabb, mint a gumi!!
2012. máj. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!