Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló hatásai? Jó irányba és rossz irányba?
+: bőr rendbejön, pattanások elmúlnak
-: szexuális étvágy csökken, hízás, evési szokások megváltoznak
Én személy szerint csak a hízást tapasztaltam, a bőröm nem változott, a szexuális étvágyammal nem volt gond, de azóta nem eszem húst, mert egyáltalán nem kívánom (két évvel ezelőtt szedtem, két évig, soha többet nem fogok, nem kis munka volt, mire leadtam a kilókat, amiket miatta felszedtem).
24/N
-Jól írja az első.A hízás általában mindenkinek bejön.
Nálam mondjuk nem ez lett a rossz,hanem az,hogy kiszőrösödtem tőle.Sajnos hiába hagytam abba,ma már kínlódok a sok fekete szőrzetért ami az egész testemen akad itt is ott is.Nem lettem gorillaszőrős csak jó pár szál fekete szőr megjelent a mellemen,a hasamon,lábam szőrösebb lett,és bikini vonalon is erősebb lett a szőrzet.(orvosi vizsgálatokra járta,és ott derült ki,hogy az elvileg kevés hormontartalmú fogamzásgátlónak köszönhetem)
+ viszonylagos biztonság, percre pontos vérzés -> lehet tervezni, hónapokkal előre nyaralást lefoglalni
Negatívumok:
- libidócsökkenés (bejött nálam)
- hízás (nálam nem jelentkezett, de a mellnövekedés sem)
- fokozott hajlam a fertőzésekre (2 évig szedtem, és minimum két havonta orvoshoz jártam, folyton gombám lett. Ahogy letettem a tablettát, elmúlt.)
- nagyon sok minden befolyásolja a gyógyszer hatásosságát: rengetegszer előfordult, hogy hiába szedtem be, mégis kiegészítő fogamzásgátlást kellett alkalmaznunk, mert vagy beteg voltam, vagy hasmenés jelentkezett.
- szőrösödés nálam is előfordult
nekem csak pozitív van:
nőtt a mellem
szebb lett a bőröm!
Negatívot egyáltalán nem tapasztaltam,egy dekát nem híztam,sőt végülis 7 kilót fogytam de ez nem a fogigátló miatt:)
jó: nem esel teherbe, pontos menstruáció, szép bőr
rossz (általában): hízás, nagyobb étvágy, de kisebb szexuális étvágy
rossz (nekem): hüvelyszárazság, szexuális étvágy csökkenése, puffadás, hüvelyszárazság, gyakori fejfájás (migrénes vok, de a bogyós időszak alatt tényleg elviselhetetlen volt)
Én a fent leírtak miatt nem kezdeném újra, ha fizetnének akkor sem.
24N
Aki ugyanúgy étkezik, ugyanannyit sportol, mint a tabi-szedés előtt, az nem fog hízni.
Akik híznak mellette, azok többet esznek (mivel nőhet az étvágy, ezért észre sem veszik), ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!