Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló hatásai? Jó irányba és rossz irányba?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 12:12
11/15 anonim válasza:
Én se kezdeném újra, sok volt a mellékhatás.
Igaz, azóta kiderült, hogy még ha akarnám se szedhetném. Túl veszélyes rám nézve.
Trombózishajlamom van, bele is halhatnék.
Volt laborvizsgálatod?
Magyarországon minden 10. embernek van valamilyen trombózishajlama.
12/15 anonim válasza:
Nálam semmi változás. Hízni nem híztam, mondjuk elég sokat is edzek mellette. Illetve pozitív változásként nálam nőtt a libidó.
13/15 anonim válasza:
Ma már olyanok vannak, hogy a hízást is elkerülheted, inkább csak pozitív hatása van, ha hosszú távon gondolkoztok, érdemes
14/15 anonim válasza:
Jah, igen, el is felejtettem nekem volt egy kellemes kis felszíni vénás trombózisom a fogamzásgátló miatt. Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat.
24/N (első)
15/15 A kérdező kommentje:
Megvettem. Elolvastam milyen mellekhatasai vannak. Hat... Nem tudom elkezdjem e szedni.
2012. máj. 23. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!