Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen rossz a SYMICIA?
hát nekem a symiciára majdnem ráment a kapcsolatom...
az egy dolog, hogy borzasztó rosszul voltam tőle, értsd fejfájás, hasfájás, sőt, epegörcseim voltak, de olyan durvák, hogy többször ügyeletet kellett hívni...
viszont olyan szinten kifordított önmagamból, hogy utólag visszanézve nem ismerek magamra. hisztis lettem, undok, befordult, állandóan ideges voltam, kötözködtem, hangulatingadozásaim voltak, egyik percben a keblemre tudtam volna ölelni a világot, másikban meg meg tudtam volna csapni valakit. barátom egy idő után nagyon nehezen viselte ezt, és nagyon sokat veszekedtünk. végül 3 hónap után, miután lejárt, váltottam, és lyndinette-et szedek, és az összes rossz tünet elmúlt! nem azt mondom, h tuti szar a symicia, de az én szervezetem nagyon rosszul fogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!