Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tablettánál melléhatások mennyi idő után jelentkeztek?
Symiciat szedek,most már csak 8 szem van.Az elején semmi probléma nem volt de utóbbi 2-3 napban fáj a fejem,néha szédülök is és eléggé fáradékony vagyok.Gondoltam a frontra is,meg mostanában eléggé túlhajtottam magam,de ilyen még nem fordult elő.
Nektek mennyi idő után mutatkoztakmellékhatások?(amennyiben voltaak)
Nekem soha nem voltak mellékhatások fogamzásgátló szedésénél, viszont tavaly év vége felé írtak egyet, amivel jó ideig szintén nem volt gond, aztán márciusban és áprilisban is kimaradt a vérzésem, elmentem orvoshoz és szerinte a gyógyszer volt a hibás, úgyhogy kaptam másikat, mégpedig Symiciát.:) Szóval nálam hónapok után jött ki.
Régen szedtem már ezt és minden oké volt vele.
Ha továbbra is fennállnak ezek a problémák, normális esetben, tehát nincsen ilyen idő, nem hajtod túl magad, akkor érdemes volna visszamenni az orvoshoz és íratni másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!