Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ellenőrizhetem, hogy nem lyukas az óvszer?
3-as válaszához!
Nekem volt olyan ismerősöm aki boltban dolgozott és szerinte az volt a poén, hogy kilyukasztották az óvszereket tűvel. Szerencsétlen vásárlók! És ez sajnos IGAZ volt!
Kíváncsi lennék, azt meg hogy csinálták. Az óvszer dobozban van, a doboz celofánba csomagolva, ha pedig a celofán megsérül, az látszik és akkor meg se veszem...
Kérdező!
Durex-ből ez való az extra aggódóknak (kicsit vastagabb):
De szerintem ilyen szempontból a Lifestyle Ultra Safe (fehér dobozos) jobb, mert az spermicides is.
Egyébként ne aggódj!
Ha mindent a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően csinálsz (időben felhúzod; nem szorul alá levegő - mert összenyomod a spermazsákot felhelyezéskor -; körömre, fogra vigyáztok; egyből kiveszed, amikor elmész; nem várod meg míg lekókad és kivételkor fogod a tövénél a gumit...), akkor megfelelő biztonságot nyújt az óvszer.
Úgy pedig nem szakad illetve lyukad az óvszer, hogy utólag ne vedd észre (görcsre kötöd és úgy ellenőrzöd), és akkor még a lány beveheti a 72 órás sürgősségi fogamzásgátlót (ami az első 24 órában bevéve 95 %-os biztonságot nyújt).
10 éve "gumizok" és eddig még egy baleset sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!