Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan ellenőrizhetem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy nem lyukas az óvszer?

Figyelt kérdés
Mindig volt bennem egy félsz, hogy esetleg lyukas az óvszer, amit használok. Ez már annyira rögeszmémmé vált, hogy hiába használok óvszert, nem élvezek el a társban biztos, ami biztos. De még mindig bennem van az, hogy mi van ha....

2012. máj. 22. 14:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

3-as válaszához!

Nekem volt olyan ismerősöm aki boltban dolgozott és szerinte az volt a poén, hogy kilyukasztották az óvszereket tűvel. Szerencsétlen vásárlók! És ez sajnos IGAZ volt!

2012. máj. 24. 13:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, azt meg hogy csinálták. Az óvszer dobozban van, a doboz celofánba csomagolva, ha pedig a celofán megsérül, az látszik és akkor meg se veszem...

Kérdező!

Durex-ből ez való az extra aggódóknak (kicsit vastagabb):

[link]

De szerintem ilyen szempontból a Lifestyle Ultra Safe (fehér dobozos) jobb, mert az spermicides is.

Egyébként ne aggódj!

Ha mindent a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően csinálsz (időben felhúzod; nem szorul alá levegő - mert összenyomod a spermazsákot felhelyezéskor -; körömre, fogra vigyáztok; egyből kiveszed, amikor elmész; nem várod meg míg lekókad és kivételkor fogod a tövénél a gumit...), akkor megfelelő biztonságot nyújt az óvszer.

Úgy pedig nem szakad illetve lyukad az óvszer, hogy utólag ne vedd észre (görcsre kötöd és úgy ellenőrzöd), és akkor még a lány beveheti a 72 órás sürgősségi fogamzásgátlót (ami az első 24 órában bevéve 95 %-os biztonságot nyújt).

10 éve "gumizok" és eddig még egy baleset sem történt.

2012. máj. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!