Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan ellenőrizhetem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy nem lyukas az óvszer?

Figyelt kérdés
Mindig volt bennem egy félsz, hogy esetleg lyukas az óvszer, amit használok. Ez már annyira rögeszmémmé vált, hogy hiába használok óvszert, nem élvezek el a társban biztos, ami biztos. De még mindig bennem van az, hogy mi van ha....

2012. máj. 22. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engedd tele vízzel. Ha nem ereszt, akkor nem lyukas.
2012. máj. 22. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet lyukas, minden darabot tesztelnek a gyárban. Maximum kilyukad akció közben (vagy előtt, ha beleakad valamibe), de ha vigyázol rá, akkor nem fog.
2012. máj. 22. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
4%

Én a boltokban ki szoktam szúrni tűvel poénból.

Üdv: egy biztonsági őr

2012. máj. 22. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
3-as, köszönjük, jót nevettünk. :/
2012. máj. 22. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
pici vizet engedsz bele és meglátod, hogy kifolyik-e bármi is!
2012. máj. 22. 14:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Használat előtt gondolom nem lehet sehogy sem.
2012. máj. 22. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Huzzál fel 2gumit az már dupla védelem
2012. máj. 22. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
A gyárban minden egyes darabot felfújnak (csak egy kicsit), hogy teszteljék még a csomagolás előtt. Ha a csomagolás nem sérült, a gumi nem lehet lyukas. Ha nagyon parázol, utólag letesztelheted, hogy nem lyukadt-e ki használat közben.
2012. máj. 22. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:

7-es!

Ezt a dupla gumizást el kellene már felejteni! Amerikai pite ide vagy oda, két óvszer együttes használata pont, hogy megnöveli a sérülés, szakadás esélyét!

Egyébként is a filmben azért kellett 2, hogy jobban visszafogja szegény pasast, nem pedig a védekezés miatt.

Kérdező!

Használj minőségi óvszert, és abból is spermicidest! Az még ha szakad is, akkor is véd valamennyire.

2012. máj. 22. 17:42
 10/12 A kérdező kommentje:
A narancssárga dobozos Durexet szoktam.
2012. máj. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!