Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12 éves fiú gyereknek lehet gyereke, úgy hogy már
nem szűz és amikor megtette akkor nem védekezett? Lent
bővebben!
szia 14 éves csaj vok és SZŰZ !!! azért gondolkozhattak volna ... sztem nem azzal volt a baj h szexeltek hanem avval h nem húztak kotont egyébként nálam is van koton otthon .... Most örül a barátod hogy nagy fiú lett ????te nagy fiú vagy ? :D
2009. jún. 28. 19:30
Hűha, én meg 18 éves fiú vagyok, szintén szűz :)
Na erre varrjatok gombot :)
2009. jún. 28. 20:07
12évesen, nem hogy korán van, hanem már későn:D biztos csak cigányok...
2009. jún. 28. 20:34
24/30 anonim válasza:
én ismerem ezt a srácot és nem tudom mire volt jó neki..várhatott volna még vele..de majd akk mit fog csinálni amikor megtudja h 9hónap és megszületik a ki Trenka... mert ha jól tudom már késő elvetetni vagy bármilyen gyógyszert szednie..1hét az sok idő..de egy élt is..xd hát sok szerencsét..!!csak ennyit tok mondani..
2009. jún. 28. 20:56
Hát ha van spermája (miért is ne lenne?), akkor lehet terhes a kiscsaj, persze ha van peteérése.
2009. jún. 28. 22:07
Mondjuk nekem 13 éves koromban volt először magömlésem. De lehet, hogy csak én vagyok későn érő típus, és a többség már 11-12 éves korában ivarérett.
2009. jún. 28. 22:41
27/30 A kérdező kommentje:
jaja Kinga....
És azt még hozzá fűzném a haverom félig kanadi meg félig magyar a bnője pedig magyar:D:P
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:57
TE inkább meg se szólalj...
A cigányozást meg be lehetne már fejezni, mert fingotok sincs róla, hogy hogy megy ez. Épp ez az, hogy a cigányoknál vigyáznak nagyon a lányuk szüzességére. Szóval, ha nem vagy tájékozott, akkor inkább kussolj. Köszönön.
Kérdésre pedig: Én sajnálom őket.. Valahol elmaradtak, mikor az észt osztották...
2009. jún. 29. 20:32
29/30 anonim válasza:
Hát én is nagyon sajnálom őket de ha ien felelőtlenek akkor ezzel már nem tudnak sajnos mit kezdeni....és igen ez valahol a szülők hibája is h a két fiatal korút egyáltalán hogy tudták így elhanyagolni és így magukra hagyni....
2009. jún. 30. 23:37
Éppenséggel lehet, hogy szerencséjük van, sőt ha megszüli, örökbe is adhatja. A probléma az, hogy 14 évesen még nem tud értelmes gyereket szülni egy lány.
Cigányéknál pedig miért vigyáznának a lányuk szüzességére? Nem is törődnek a lányukkal, azért tartják őket, hogy mi etessük őket.
2009. júl. 30. 19:37
Kapcsolódó kérdések: