Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy 12 éves fiú gyereknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 12 éves fiú gyereknek lehet gyereke, úgy hogy már nem szűz és amikor megtette akkor nem védekezett? Lent bővebben!

Figyelt kérdés
Az egyik haverom aki 12 éves (most megy 6.ba)az elvesztette a szüzességét egy 14 éves csajjal és nem használtak gumit és utána semmilyen gyógyszert:S. és fél h gyereke lesz. De 12 évesen lehet???
2009. jún. 28. 13:59
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
jaj igen.....ez egy másik történet azt monták a szülei h még várhatott volna 3 évet...ezek a szülők:O:D:D
2009. jún. 28. 14:34
 12/30 anonim ***** válasza:
66%
:'( Ez már annyira szánalmas, hogy az nem igaz. :''(
2009. jún. 28. 14:52
 13/30 A kérdező kommentje:
én se akrtam elhinni de az egyik haverommal utána néztünk...és hát igaz volt:D
2009. jún. 28. 14:56
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
hát akármi lehet de már nagyon elmentek ezek a mai taknyosok .Én se vagyok öreg mert 15 éves vagyok de sose gondolkoztam azon hogy 12 évesen szüzességvesztés.Lehet hogy jó buli volt de majd megbánja ha abortusz lesz(gondolom nem akarja megtartani ) és mondjuk utána a csaj mendő lesz akkor sose lesz gyereke.Komolyan mivé lett ez a világ?
2009. jún. 28. 14:57
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

hát ha nekem ennyi eszem lett vna 12 évesen, nemtom, mi lenne ma velem...

ez borzasztó! persze, h lehet gyereke! beszélje meg a csajjal, mert ha mégis van gyerek, akk jobb minél hamarabb észrevenni... nem csodálnám, ha a lány a szülésig nem is tudna róla, h terhes...

2009. jún. 28. 14:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora idióta aki azt írta,hogy az első abortusz ingyenes.Tisztában van vele hogy ez mit jelent?Nem hiszem.Egy életre nyomot hagy.

A fiú is felelőtlen a lány is egyaránt.És lehet gyereke.

2009. jún. 28. 15:01
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

ha nagy mákjuk van nem lesz gyerek(valszeg azért mert a kislány még nem nagylány :D) és kiváncsi lennék rájuk 5 év mulva, hogyan vélednek erről.

de am hamarosan 10évesen kezdik? nem értem ezeket a gyerekeket.. de ők tudják, majd rájönnek később, jobbesetben

2009. jún. 28. 15:18
 18/30 anonim ***** válasza:
83%
Miért vagytok felháborodva? cigányéknál ez bevett szokás....jön a sok kis családipótlék....hajrá:)
2009. jún. 28. 17:37
 19/30 anonim válasza:
100%

[link]

új világrekord van készülőben...

véleményem: ez nagyon gáz és szomorú...szerintem a szülei is hibásak mert részben nevelés kérdése...legalább használt volna óvszert pffffffffff... :S

2009. jún. 28. 17:49
 20/30 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom kisebbségiek :D

Ott nem ritka az ilyen.

2009. jún. 28. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!