Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12 éves fiú gyereknek lehet gyereke, úgy hogy már nem szűz és amikor megtette akkor nem védekezett? Lent bővebben!
hát ha nekem ennyi eszem lett vna 12 évesen, nemtom, mi lenne ma velem...
ez borzasztó! persze, h lehet gyereke! beszélje meg a csajjal, mert ha mégis van gyerek, akk jobb minél hamarabb észrevenni... nem csodálnám, ha a lány a szülésig nem is tudna róla, h terhes...
Mekkora idióta aki azt írta,hogy az első abortusz ingyenes.Tisztában van vele hogy ez mit jelent?Nem hiszem.Egy életre nyomot hagy.
A fiú is felelőtlen a lány is egyaránt.És lehet gyereke.
ha nagy mákjuk van nem lesz gyerek(valszeg azért mert a kislány még nem nagylány :D) és kiváncsi lennék rájuk 5 év mulva, hogyan vélednek erről.
de am hamarosan 10évesen kezdik? nem értem ezeket a gyerekeket.. de ők tudják, majd rájönnek később, jobbesetben
új világrekord van készülőben...
véleményem: ez nagyon gáz és szomorú...szerintem a szülei is hibásak mert részben nevelés kérdése...legalább használt volna óvszert pffffffffff... :S
Gondolom kisebbségiek :D
Ott nem ritka az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!