Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusztabletta. Véleményed róla? Használnád?
Igaz, hogy a topic regi, de mivel sajnos ebben a helyzetben vagyok ezert szolok hozza.
NEM mindenki donthet arrol, hogy akarja-e vagy sem, hogy abortuszra kenyszeruljon, ezert senki ne itelkezzen masrol, ha nem tudja a korulmenyeit! Akartam gyereket es orultem a terhessegemnek, de a pici elhalt mar az otodik hetben. Az abortusz megindult magatol, verzek, de meg nem jott ki minden. Akkor most haljak meg?! Egyertelmu, hogy ilyen esetben az orvosok a muvi befejezest alkalmazzak, miutan meggyozodtek rola, hogy a magzat nem el.
Es nem ertem, hogy Magyarorszagon miert szorakoznak ezzel, senki nem fogja illegalisan beszerezni, ha van legalis megoldas ra es mondja mar meg valaki, hogy a vegeredmenyt tekintve mi a kulonbseg a kuret, vagy a tabletta kozott? Arra ne hivatkozzanak, hogy tobb lenne az abortusz ezert nem vezetik be, mert ez egy irdatlan nagy hulyeseg.
Azért nem csinálják, mert az egyházak ezzel is nyomást akarnak gyakorolni a nőkre, hogy tartsák meg a gyereküket.
Sajnos még - vagy ismét - ekkora hatalma van az egyházaknak nálunk.
Az eredmény ugyanaz, de a műtét sokkal nehezebb és megalázóbb.
Ezért harcolnak sokan azért, hogy ne legyen gyógyszer: mert úgy gondolják, hogy akkor sok nő félelmében nem vállalja majd az abortuszt.
"Az abortusz megindult magatol, verzek, de meg nem jott ki minden. Akkor most haljak meg?!"
A katolikus egyház szerint igen.
Ilyen eset volt most azt hiszem, Írországban. Emiatt halt meg egy nő.
"Egyertelmu, hogy ilyen esetben az orvosok a muvi befejezest alkalmazzak"
Ki is átkozták őket az egyházból (ez meg egy másik eset volt, amikor elvégezték).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!