Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ízesített óvszer az miért van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ízesített óvszer az miért van?

Figyelt kérdés
vagy is tudom.De én az orális szexet csak óvszer nélkül tudom elképzelni.De nem?Ti erről mit gondoltok?Akkor miért ízesített az óvszer?
2009. jún. 27. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
hát nagy a valószínűsége, hogy azért találták ki. de már annyi illatosított dolgot gyártanak...radír, füzet, toll stb..:D akkor már a gumi se maradjon ki xD
2009. jún. 28. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
hát nagy a valószínűsége, hogy azért találták ki. de már annyi illatosított dolgot gyártanak..radír, füzet, wc papír stb..:D akkor már a gumi se maradjon ki nem? xD
2009. jún. 28. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
hupsz 2x ment el:$
2009. jún. 28. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
ilyen erővel minek az illatosított budipapír? xDDDD
2009. júl. 22. 01:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Sok értelme nincs, (mint korábban is írtam) ez csak egy reklám! A (gumi)gyártó el akarja adni a termékét! Magyarul: ez a kapitalizmus!!! Sokan bedőlnek a reklámoknak és sokan ezt használják ki.
2009. júl. 24. 21:46
 16/18 anonim válasza:
88%

Én pl.orálhoz is használni fogok,mert megtanultam a leckét-nem volt még baj,de a gyanuja is elég volt,hogy így döntsek.(pláne mert a melegek világában mindenki mindenkivel...)az ízesített óvszer az orális örömökhöz van kitalálva.Mert számos betegség elkapható orális úton is.

Stabil kapcsolaton kívül ajánlott bárminemű érintkezéshez óvszert használni.Nem azért van első sorban,hogy jobb ízű legyen a fa@ok.

2010. máj. 11. 18:52
 17/18 anonim válasza:
sztem egy aids-es csávót nem hiszem h leszopna egy csaj sztem ezért is kivan találva az ízesített óvszer meg persze ha a csaj nem szereti a pénisz ízét, meg ha nem akar elkapni nemi betegséget, nem hiszem h gumi nélkül szopna, úgy h sztem azért nem szopik gumi nélül mert nem szereti igazán a csaj a párját hanem az óvatosság miatt
2011. aug. 25. 17:22
 18/18 anonim válasza:
84%

az akkora hülyeség hogy azért használja egy csaj mert nem szereti a párját..

hát én imádom a páromat, de viszont nem szívesen veszem a számba a péniszét mert nem tetszik az íze, egyenesen hányingerem van attól, hogy ha a számba megy el és megérti nem pedig azzal jön, hogy nem szeretem.

2013. máj. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!