Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó az ízesített, illatosított, világítós óvszer? De most komolyan én halálra röhögném magam ha a sötétbe meglátnék egy világítós rudat :-D
az izetsített és az illatosított a szopásra van kitalálva bár én nem értem h miér jó kotonba szopni jó a lányoknak előnyös egyértelmű de akkor dolgozhatsz rendesen amig a fiu elmegy lerohad a szád addigraXD
a világítos pedig vicces lehetXDXD
Ízesítette, illatosított ok :) Bár én sem értem minek szopás közben.
NA de világítós?! Még nem is láttam olyat...:)
Látom, nektek is kifejlett szexuális kultúrátok van... Nos emberek, az ízesített óvszer arra való, hogy ha aktus közben/végén orálra kerülne a sor, akkor legyen valamilyen íze az adott testrésznek. Az óvszer természetesen nem kell már ekkor, mivel az íz ott marad a péniszen/punciban.
A világítós pedig az extrém kategóriába tartozik, különösebb célja nincs a látványon kívül (gondolom performansz-művészek is használják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!