Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ízesített óvszer az miért van?
Figyelt kérdés
vagy is tudom.De én az orális szexet csak óvszer nélkül tudom elképzelni.De nem?Ti erről mit gondoltok?Akkor miért ízesített az óvszer?2009. jún. 27. 18:29
1/18 anonim válasza:
1.Azért ízesített, mert vannak olyan nők, akik nem szeretik (hallottam már olyanról is, hogy utálják) a pénisz ízét és emiatt van.
2.Haverom azt mondta, arra is jó, hogy ha szeretkezés után kinyalod a csajt, akkor ne a saját farkad ízét érezd.XD
2/18 A kérdező kommentje:
Na igen erre én is gondoltam amit másodjára írtál.
de ebbe is bele tudok kötni ha használsz gumit akkor nem érezheted a farkad ízét. Másik, hogy a nők nem szeretik az ízét, hát legyenek de szerintem vannak is olyan krémek vagy ilyesmik amivel belehet keni a péniszt és ha beszívta bőr akkor ugyanolyan csak jó íze van
2009. jún. 27. 18:47
3/18 anonim válasza:
Ez csak egy szexuális játék. Ha a csaj nem akar orális szexet gumi nélkül, akkor nyalhatja az ízes gumit. Az ilyen csaj nem is szereti igazán a partnerét. Ez egy jó reklám, nem több.
4/18 anonim válasza:
Ha az orálnál ízt lehetne adni a pénisznek, az elég jó dolog lenne, de ezeken a gumikon síkosító is van, márpedig az szerintem nagyon undorító... Nem azért mert íze van, hanem az a hülye állag amit a szájban hagy :S
5/18 anonim válasza:
hát figyu én sem szoktam gumival sz*pni de azért egy pici színt vihet a kapcsolatba ha már unalom van... feldobja biztos, vagy mittudomén... lehet a kis tiniknek lett kitalálva, mondjuk arra nem rossz, hogy először lehet azzal gyakorolni aztán meg anélkül. mindenesetre nekem semmi bajom a párom ízével, szerencsére neki sem a sajátjával, és az enyémmel sem.
6/18 anonim válasza:
A Lifesytles Extra Safe-nek undorító íze van.
Ez után a gumi után az orál kész öngyilkosság :S
7/18 anonim válasza:
Szerintem azért, mert van olyan aki szájjal helyezi fel az óvszert a párjának;)
8/18 anonim válasza:
Esetleg a hivatásosoknak jól jön. Most ezt kötekedés és vicc nélkül.
9/18 anonim válasza:
Ja, csak egy ku*va szop gumiban!
10/18 A kérdező kommentje:
látom egyet értetek vwlem, hogy nincs sok értelme.De az tetszett aki azt írta, hogy azért mert szájjal helyezi fel a nő a gumit a párjának.Vajon az okosok is erre gondoltak amikor kiötölték?
2009. jún. 28. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!