Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tablettán és a gumin kívül milyen fogamzásgátló módszer ajánlotok?
Figyelt kérdés
22/L vagyok. Tablettát már szedtem régebben, de ellenkező hatást váltott ki nálam: csökkentette a libidómat, ami nemcsak nálam, hanem több barátnőmnél, anyukámnál is előfordult, ezért is és egyéb mellékhatásai miatt is már rég kilőttem a sorból. A gumival vannak problémáink, mert nem élvezem úgy a szeretkezést és a barátom sem. Sőt néha úgy érzem irritál a gumi( viszketek tőle). A megszakításos módszerben nem bízom és a párom sem olyan fajta, aki ezt teljesen kontrollálni képes.2009. jún. 27. 15:39
1/8 anonim válasza:
talán a pesszárium van még meg a spirál,de az veszélyes meg gondolom még szeretnél gyereket és azt csak terhesség után "ajánlatos" felrakatni...
2/8 anonim válasza:
női ovszer
olvass utána elég hasznos kis dolog :D
3/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen női óvszer, és még hozzá ilyen spermicid kenős, amit fel kell helyezni. Csak nem t'om a nevét , egy ismerősnél láttam, de még a fertőzéstől is véd egyúttal.
4/8 anonim válasza:
hurok, de ez lehet, h. csak terhesség után tetetheted fel, nézz utánna a googleban mindent megtalálsz!!!!vagy a nőgyógyász bisztos tud ajánlani valamit
SOK SIKERT PUSZI:-)
5/8 anonim válasza:
Pesszárium szerintem elég jó. Vagy háromszor le lett már itt írva részletesen.
6/8 anonim válasza:
nem értem, hogy az óvszer téged fizikailag miért zavar, te nem érezheted, nem biztos hogy azért irritál mert érzékeny vagy rá, lehet hogy csak van valami fertőzésed menj el dokihoz, biztos ír valamit (még akkor is ha nem talál semmit) utána próbáljátok az óvszert újra. ha még utána is megmarad akkor sajnos lehet hogy tényleg allergiás vagy rá. sajna ha valaki tabit akar szedni akkor kompromisszumot kell kötnie és ha nem súlyos a libidócsökkenés mértéke, akkor esetleg érdemes kiegyezni vele vagy másik tabit próbálni, mert mindenképp ez a legpraktikusabb, legbiztonságosabb és legegyszerűbb, legkevésbé macerás módszer. a pesszárium gyakorlatot igényel, és használni kell mellé spermicides krémet, én azzal biztosan nem lennék nyugodt, mert nem tudnám hogy biztosan jól raktam-e fel. szerintem gondold újra a gyógyszert próbálj ki több fajtát, olvasgass utána, kérj tanácsot nőgyogyitól.
7/8 anonim válasza:
Létezik hüvelygyűrű. Honap elején felteszed 3 hétig fent van majd kiveszed, hogy megjöjjön.
De én nem nagyon kedveltem mert nagyon felmegy és nehézkes volt nekem a kivétele, meg 1-2x a barátom is érezte. De főleg nekem az "eljárás" okozott problémát.
8/8 anonim válasza:
Nekem egy éve gyűrűm van. Meg vagyok vele elégedve. Igaz, kivenni nehezebb, de 3. alkalom után ez is simán megy már. Az én párom nem érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!