Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel május 4-én voltunk együtt gumi nélkül, nem mentem el benne, előváladéktól is lehet ugye terhes. Ma csinált 25ös érzékenységű tesztet, amit a Rosmannban lehet kapni, facelle a neve. Negatív lett! Kimutatta volna már a terhességet?
"12 nappal az esemény után 99%ban kimutatja :)"
Még ne mosolyogj! :)
Az egy dolog ugyanis, hogy a 12 nappal kimutatja, de az "esemény" nem a szeretkezést jelenti, hanem a fogantatás pillanatát.
A bejutott spermiumok akár 2-3 napig is "elúszkálhatnak" odabent, amíg nem találkoznak az érett petesejttel.
12-3=9
9.-10. napon a HCG hormon szintje minimum 17, ami kisebb mint 25.
Forrás: [link]
Ismételjétek meg később a tesztet!
Nekem csak az ötödik teszt lett pozitív, amit a harmadik hét vége felé csináltam.
Olyan tesztet vegyetek, amire az van írva, hogy 3 napos terhességet kimutat! Fogantatás kb. 10 nap, meg 3 nap, de én várnék még, így kb. a 15. napon csináljátok meg! De ez nem tuti, van akinek később mutatja ki.
Amúgy hány évesek vagytok?
16-os!
A fogantatás 2-3 nap, a beágyazódás +7 nap =10 nap.
Kicsit kevered a fogalmakat.
Teljesen mindegy, hogy hány nap van a tesztre írva, az érzékenysége számít. Láttam már olyan 20-as érzékenységű tesztet, amire 10 nap volt írva és olyat is, amire csak 3.
A 14.-15. napi tesztelésben tényleg jobban megbízhattok, de ahogy írtam, nekem a 20. nap környékén lett csak pozitív. Most itt szuszog mellettem.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!