Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebből ugye nem lehet semmi baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből ugye nem lehet semmi baj?

Figyelt kérdés
Én bugyi nélkül vagyok a barátomon pedig van alsógatya. Nagyon szeretek a péniszén "csúszkálni" mert nekem az jó érzés. Ha elélvezet(mondjuk egy nagyobb adagot) és még mindig csúszkálnék rajta abból ugye nem lehet semmi baj? Szerintem nem mert nem történt semmiféle behatolás. Értelmes válaszokat szeretnék.. Nagyon köszönöm!
2012. máj. 14. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
nem lesz semmi bajod :D ez biztos
2012. máj. 14. 15:03
 2/7 anonim válasza:
48%
Behatolástól függetlenül teherbe eshetsz.
2012. máj. 14. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
ott az alsógatyaa ..okos:D
2012. máj. 14. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
meg felmászik belee? vagy mi?XD isteneem
2012. máj. 14. 15:10
 5/7 anonim válasza:

Már bocs, de az óvszereket nem véletlen nem pamutból készítik. Ha bugyi nélkül csúszkál rajta, miután elélvezett, akkor előfordulhat. Nagyon kicsi az esélye, de előfordulhat.

Még óvszer használatakor sincs 100%-ban kizárva a teherbeesés.

2012. máj. 14. 15:30
 6/7 Évike147 ***** válasza:
kicsi az esély rá, de igenis előfordulhat..
2012. máj. 14. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szórakozni szoktam így, egy jó ideje csinálom és még nem volt belőle semmi gond.
2012. máj. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!