Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből valami vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami vagy csak barátág, esetleg semmi?

Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és van egy 17,5 éves fiú,aki nagyon megtetszett. A baj csak az, hogy ő már mindjárt kész felnőtt, sőt ő már nem fog semmiben változni nagyon(testileg) én viszont még sokat. Nagyon tetszik, csak az a baj,hogy én nem szeretnék összejönni vele,(sem senkivel) mert még túl fiatalnak érzem magam(amúgy is,főleg hozzá).Legyünk csak barátok? Vagy az egészet hagyjam? Kérlek titeket, ne szidjatok,meg ilyesmi, mondhatjátok,hogy naiv pisis vagyok, aki "divatos" akar lenni, pedig ez nem így van. Előre köszi a válaszokat! :-)
2009. máj. 12. 16:58
 1/6 A kérdező kommentje:
*barátság :-)
2009. máj. 12. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
szerelem
2009. máj. 12. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megtetszett, de az elveid miatt ( amik szerintem marha jók ) már alapban elutasítod egy kapcsolat kialakulásának lehetőségét. Ahogy írtad, ezt már tisztáztad is magadban, tehát szerintem ha barátok lesztek, akkor neked egyáltalán nem fog rosszul esni ha esetleg más lánnyal van, vagy csak az, hogy egyszerűen most Te ennél többet nem akarsz.

Aztán lehet meggondolod magad, vagy idővel változnak az érzéseid, gondolkodásod.

Minden szépet!

Sárky

2009. máj. 12. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:-) Viszont, ha mással lenne, biztos,hogy féltékeny lennék kicsit... meg a barátságot nem hagynám ki, hisz nekem most ez is elég... :-) Csak az a baj,hogy túlságosan tetszik...
2009. máj. 12. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Tetszik annyira, hogy megdöntse az érveidet? :)

Ha igen, akkor szerintem továbbléphetsz a barátságon. Nem?

Sárky

2009. máj. 12. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon tetszik,csak.. fiatal vagyok. Na mindegy, majd lesz valahogy.:-P
2009. máj. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!