Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalaitok a diane35 fogamzasgatlorol?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:13
11/19 A kérdező kommentje:
koszike nektek is a valaszokat :)
2009. jún. 25. 17:21
12/19 anonim válasza:
én 10 kilót híztam tőle egy év alatt, ráadásul nagyon káros a szervezetre, ezért csak egy évig szabd szedni..aki tovább szedi az számoljon azzal, hogy sose lesz gyereke...
nekem nem mondta el az orvos, de a barátnőmet figyelmeztette erre..még jó..egy év után váltottam...
13/19 anonim válasza:
Szia!Nekem nem volt vele gondom,nem híztam nem fogytam,de a pattanásaimat sem tüntette el.Max.fél évig szedhető,aztán váltani kell,mert leterheli a májat.
14/19 anonim válasza:
A Diane 35 nevü fogamzásfgátlót szedem én is.De én nem fogamzásgátlás miatt kaptam,hanem a bőrproblémáim és a policisztás petefészkek miatt.Nekem mellék hatásként jelentkezett:depresziós hangulat,ingerlékenység.Más gond nem volt.És a harmadik levél útán ezek is megszüntek.
15/19 anonim válasza:
Tevedes.A diane-t csak 3-4 honapig szabad szedni.Nekem 3 honapot mondott a nogyogyaszom.Amugy 1 honapja,hogy szedem es nalam is van gyenge verzes.Elore meg is ijedtem,nem tudtam mitol lehet.Meg most sem tudom mondjuk.De igy ahogy olvastam,hogy nem csak nalam fordult elo,kicsit megnyugodtam.
16/19 anonim válasza:
Amikor én szedtem, a betegtájékoztatóban is benne állt, hogy max. fél évig szedhető.
17/19 anonim válasza:
basszuskulcs...én már 3éve azt szedem =S 15évesen írták fel...de most harmonetre váltok...remélem nem csinált nekem a Diane károsodást
18/19 anonim válasza:
Szia!
Előtted válaszoló vagyok. Kérj egy teljes vérkép vizsgálatot a nőgyógyásztól, ha ő nem akarja megcsinál(tat)ni, akkor a háziorvostól, ő is tudja mi a teendő.
19/19 anonim válasza:
A pattanásaim szépen elhalványodtak,már az 1. hónap után látványos volt az eredmény,viszont a 2. hónap után bőr alatti bevérzések jelentek meg a lábamon (ITP gyanús).A hormon miatt elvékonyodtak a hajszálerek falai és elpattantak.A gáz,hogy ez az agyban is megtörténhet:S.Úgyh most abbahagytam, irány vérvételre.Inkább maradok ragyás mint ITP-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!