Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a tapasztalaitok a diane35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalaitok a diane35 fogamzasgatlorol?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
koszike nektek is a valaszokat :)
2009. jún. 25. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:

én 10 kilót híztam tőle egy év alatt, ráadásul nagyon káros a szervezetre, ezért csak egy évig szabd szedni..aki tovább szedi az számoljon azzal, hogy sose lesz gyereke...

nekem nem mondta el az orvos, de a barátnőmet figyelmeztette erre..még jó..egy év után váltottam...

2009. júl. 1. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem volt vele gondom,nem híztam nem fogytam,de a pattanásaimat sem tüntette el.Max.fél évig szedhető,aztán váltani kell,mert leterheli a májat.
2009. júl. 1. 13:58
 14/19 anonim válasza:
A Diane 35 nevü fogamzásfgátlót szedem én is.De én nem fogamzásgátlás miatt kaptam,hanem a bőrproblémáim és a policisztás petefészkek miatt.Nekem mellék hatásként jelentkezett:depresziós hangulat,ingerlékenység.Más gond nem volt.És a harmadik levél útán ezek is megszüntek.
2010. jan. 9. 22:06
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Tevedes.A diane-t csak 3-4 honapig szabad szedni.Nekem 3 honapot mondott a nogyogyaszom.Amugy 1 honapja,hogy szedem es nalam is van gyenge verzes.Elore meg is ijedtem,nem tudtam mitol lehet.Meg most sem tudom mondjuk.De igy ahogy olvastam,hogy nem csak nalam fordult elo,kicsit megnyugodtam.
2010. márc. 29. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Amikor én szedtem, a betegtájékoztatóban is benne állt, hogy max. fél évig szedhető.
2010. márc. 30. 23:41
 17/19 anonim válasza:
basszuskulcs...én már 3éve azt szedem =S 15évesen írták fel...de most harmonetre váltok...remélem nem csinált nekem a Diane károsodást
2010. ápr. 21. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Előtted válaszoló vagyok. Kérj egy teljes vérkép vizsgálatot a nőgyógyásztól, ha ő nem akarja megcsinál(tat)ni, akkor a háziorvostól, ő is tudja mi a teendő.

2010. ápr. 21. 21:57
 19/19 anonim válasza:
A pattanásaim szépen elhalványodtak,már az 1. hónap után látványos volt az eredmény,viszont a 2. hónap után bőr alatti bevérzések jelentek meg a lábamon (ITP gyanús).A hormon miatt elvékonyodtak a hajszálerek falai és elpattantak.A gáz,hogy ez az agyban is megtörténhet:S.Úgyh most abbahagytam, irány vérvételre.Inkább maradok ragyás mint ITP-s.
2010. máj. 1. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!