Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalaitok a diane35 fogamzasgatlorol?
Én nemrégen kezdtem el.A 2.levélnél tartok.Az első levélnél végig vérzésem volt,nem sok,de volt.+a 7napos szünetben is.Majd elmúlt...Most fog letelni a 2.levél csütörtökön,remélem "normálisan" fog megjönni... Elég sok rosszat hallottam róla amúgy,gondolkozom,hogy váltani kellene...De az első levél kivételével más problémám nem volt... hál'istennek. Meg elég furcsa,hogy az van a tájékoztatóján,hogy csak mellékhatása a fogamzásgátlás...Remélem bízhatok benne.Utánanéztem,itt az oldalon is,beírtam a keresőbe és vegyes vélemények voltak.Volt,aki azt mondta,hogy 6éve szedi és nem lett babás... volt,aki azt írta,hogy babás lett mellette...De ki tudja... Remélem nekem beválik : ))
Nani (18/L)
Hatóanyagainak csekély mennyisége miatt a Diane 35 az alacsony dózisú fogamzásgátló tablettákhoz hasonló készitmény.
A Diane 35 alkalmazása alatt csökken a pattanásos és zsíros bőr (akne és a seborrhoea) kialakulásában fontos szerepet játszó faggyúmirigyek aktivitása. Ez, általában 3-4 hónapos kezelés alatt, a pattanásos (aknes) bőrelváltozások gyógyulásához vezet
ez a abetegtájékoztató
szóval:)nem teljesen foggátló....nem arra való hanem pattanásos bőrre meg olyat is hallottam h meddőséget okozhat....:(
én nemazt szedek, hanem tri-regholt, csak azért írok, mert itt vki írta h elég régi a diane. hát a tri regol és régi, de énmár 8 éve szedem, és semmi mellékhatása nemvolt soha, és megsem híztam tőle. én úgyvagyok vele h hiába régi, és kicsit magasabb a hormontartalma, de legalább biztonságos, és mivel nálam nemokozott semmi panaszt, így nemis váltok, mert feleslegesen nem bolygatom újra a háztartásom, meg lehet a másik tabival meg szenvednék, mer nemlenne jó. szóüval sztem ilyen rémhíreknek, h régi, meg meghíztak tőle, ilyenekkel ne foglalkozz, mert ez különbenis egyénfüggő h meghízol e tőle. azmeg h régi nemfeltétlenül baj.
a többi dolog h nemis fogamzásgátló, azmeg lehet kicsit ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!