Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan szedhetnék gyógyszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedhetnék gyógyszert?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretnék már gyógyszert szedni, de anyukám nem örül az ötletnek.Ha elmegyek nőgyógyászhoz és feliratom anyukámnak pedig azt mondom, hogy az orvos tanácsolta, akkor az köztünk marad igaz?az orvost köti a titoktartás?
2009. jún. 24. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát köti a titoktartási kötelezettség, bár mivel még nem vagy nagy korú, így lehet elmondhatja..nem tudom..Viszont én azt tanácsolom, h ülj le anyukáddal , és beszéld át vele, hogy miért nem akarja stb.Kérd ki a véleményét, majd mondd el a tiedet. Szerintem csak örülni fog, hogy őszinte vagy hozzá, és van felelősségtudatod.És ki tudja, még lehet, hogy a véleménye is megváltozik. Ez mindig ez nehéz beszélgetés, de megéri, mer ez komoly dolog.

Sok sikert !

2009. jún. 24. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod:D esetleg tudsz néhány érvet amivel meglehetne győzni?
2009. jún. 24. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok egy pár érvet.:)

Például:én nem a szexuális életem miatt kezdtem el szedni a gyógyszert,hanem a hormonális egyensúlyom beállítása végett.És bevált!Kb. 90%-kal kevesebb pattanás van az arcomon,nincsenek gondjaim(hasfájás,stb...) a menstruációmmal,szebb lett a bőröm,és talán kiegyensúlyozottabb is lettem tőle.Na,meg persze tudom,hogy nem lehetek terhes,ha esetleg becsúszik egy "görbe" este.:)

Remélem,hogy segítettem!

2009. jún. 24. 11:47
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettél:D
2009. jún. 24. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mondd neki, hogy örüljön hogy legalább gondolsz a fogamzásgátlásra. vagy már ennyi idősen nagymama szeretne lenni? inkább támogatnia kéne téged..
2009. jún. 24. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, énis így kezdtem, elmondtam neki őszintén h szeretnék lefeküdni a barátommal, először ő sem örült az ötletnek. majd pár hónap és megbékélt. énis mondtam h inkább a gyógyszer, mint egy felelőtlen titkos éjszaka vhol:D és én legalább elmondtam neki, h mik a terveim, és nem titokban vesztettem el, ennyit megérdemlek h ezért cserébe feliratja nekem a gyóccert..::D
2009. jún. 24. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és elmentünk együtt aztán, és lett gyóccerem:D
2009. jún. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!