Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedhetnék gyógyszert?
Hát köti a titoktartási kötelezettség, bár mivel még nem vagy nagy korú, így lehet elmondhatja..nem tudom..Viszont én azt tanácsolom, h ülj le anyukáddal , és beszéld át vele, hogy miért nem akarja stb.Kérd ki a véleményét, majd mondd el a tiedet. Szerintem csak örülni fog, hogy őszinte vagy hozzá, és van felelősségtudatod.És ki tudja, még lehet, hogy a véleménye is megváltozik. Ez mindig ez nehéz beszélgetés, de megéri, mer ez komoly dolog.
Sok sikert !
Én tudok egy pár érvet.:)
Például:én nem a szexuális életem miatt kezdtem el szedni a gyógyszert,hanem a hormonális egyensúlyom beállítása végett.És bevált!Kb. 90%-kal kevesebb pattanás van az arcomon,nincsenek gondjaim(hasfájás,stb...) a menstruációmmal,szebb lett a bőröm,és talán kiegyensúlyozottabb is lettem tőle.Na,meg persze tudom,hogy nem lehetek terhes,ha esetleg becsúszik egy "görbe" este.:)
Remélem,hogy segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!