Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? A dokim rossz...

Mit csináljak? A dokim rossz gyogyszert irt fel terhes nők nem is szedhetnék.

Figyelt kérdés

Ma volta dokinál de beteg volt, helyetteséhez mentem. A dokim irt fel egy gyógyszert amit még nem kezdtem el szedni mert azt mondta várjak 2 hetet, vártam. Most a helyettesétől megkérdeztem, hogy szedhetem e már mire azt mondta, hogy nem mert ezt a gyógyszert terhes nőknek nem lehet szedni de még szoptatás alatt sem.Amúgy van egy fertőzésem amire szednem kellett volna nekem is meg páromnak is most csak a párom fogja szedni én mást kaptam.

Amúgy elolvastam betegtájékoztatót és rengeteg mellékhatása van.

2009. márc. 12. 01:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mit csinálj? Kiderült, hogy nem szedheted, nem is szedted, kaptál másikat hát szedd azt.
2009. márc. 12. 04:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Két eset lehetséges:

a) a dokid elnézte és a helyettesítő jól tette, hogy elvette a gyógyszert.

b) olyan jellegű fertőzésed van, ami sokkal veszélyesebb, ha nem kezeled, mint a gyógyszer, amit kaptál. Mérlegelte a dokid a lehetőségeket és ennek függvényében írta fel ezt a gyógyszert és nem másikat. Feltételezem, hogy valami gombaféleséged lehet, hiszen azoknál szokták a párt is kezelni, gyakorlatilag nincs olyan hatásos és gyors gombaölő, amit lehet terhesen is szedni. Pláne, ha sürgősen meg kell tőle szabadulni, mert pl. közeleg a szülés ideje, komoly fertőzéssel szülni elég veszélyes a babára nézve.

Én minden esetre jobban bíznék az én dokimban (hiszen ezért járok hozzá és nem máshoz), mint egy másik dokiban, aki esetleg nem tud minden háttér információt.

2009. márc. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!