Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hétfőn kellene elkezdenem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétfőn kellene elkezdenem a foggátlót, de csak ma jött meg. Elkezdjem akkor szedni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
BETEGTÁJÉKOZTATÓ!!!!
2012. máj. 6. 00:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam, ilyen esetre nem emlékszem, hogy bele lett írva.
2012. máj. 6. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
hogy szokott megjönni? mióta szeded?
2012. máj. 6. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:

egyfázisú a bogyód? (tehet egyszínű?) napok vannak ráírva?

a ciklus első napján kell elkezdeni, ami a mensi első napja, ma szombat van, ha egyfázisú a bogyód, akkor a Szo(mbat) feliratúval kezd. Amúgy meg tökmindegy mi van ráírva, mert egyfázisúnál az összes bogyóba ugyanannyi hatóanyag van, ezért mindegy melyikkel kezded, a lényeg, hogy ma vedd be az elsőt.

A többfázisú gyógyszerem még nem volt, de gondolom az meg számozva van, azt is mensi napján kell elkezdeni és az 1-sel.

De most komoly, mi zavart meg? hogy a levél hétfővel kezdődik??? LOL

2012. máj. 6. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én úgy értelmezem, hogy már szedi, és hétfőn lenne a 8. nap.

Mivel ha még nem szedné, akkor mi a f.szért kellene éppen hétfőn kezdenie????

Amúgy a tájékoztató világosan leírja. Nem értem miért ne lehet elővenni és elolvasni.

Tök mindegy mikor jön meg, 8. napon kell elkezdeni akkor is, ha még tart a vérzés.

2012. máj. 6. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha az a gond, hogy még csak most jött meg, akkor is be kell szedni a 8. napon. Nekem úgy jön meg mindig, hogy abbahagyom, és a 7 napos szünet 3-4. napján szokott megjönni, és még bőven megvan, mikor a következő levelet szedem.
2012. máj. 6. 10:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
2012. máj. 7. 00:55
 8/8 anonim ***** válasza:
A 7 nap pihenőt mindig tartsd meg.
2012. máj. 8. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!