Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eseményutáni tabletta, hogyan befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását?
Figyelt kérdés
Sajnos esemény utáni tablettára volt szükség, a mensimnek nemsokára meg kell jönnie és akkor kell elkezdenem 3. napon a fogamzásgátlót. A tabletta befolyásolhatja ennek a hatását,tehát elméletileg 1 hét után véd..2012. máj. 5. 17:55
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom a 2-őt nem szabad egyszerre használni, mert annak súlyos következményei lehetnek... de ezt én is csak halottam. :/
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen vmiket én is hallottam,de nem tudom. Tehát most egy esemény utáni tabletta az ugye egy db, most hogy az mennyi ideig kavar össze mindent ,fene se tudja :/
2012. máj. 5. 18:05
3/9 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehetett szükséged eseményutáni tablettára, ha egyszer fogamzásgátlót szedsz??
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy még nem szedek. A mensim 3. napján kell elkezdenem
2012. máj. 5. 18:11
5/9 anonim válasza:
Ugyanaz az orvos írta fel az esemény utánit és a fog.gátlót is?Ő mondta, hogy esemény utánit követő menzid 3napján kezd el szedni a fog.gátlót?
6/9 anonim válasza:
De könyörgöm, komolyan, mi a rosseb f*száért nem a nőgyógyászodat kérdezed meg, hogy akkor most mégis mit csinálsz???
Miért 13 éves unatkozó tinip*csák véleményére akarod alapozni az egészséged???
Ennyire nem lehetsz ostoba!?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, a nőgyógyász elutazott. Sürgősségin irattam fel.
2012. máj. 5. 18:26
8/9 anonim válasza:
Alapból nem ártana kihagyni egy teljes ciklust a fogamzásgátló elkezdésével...
De ha mindenáron szedni akarod, akkor nem befolyásolja a hatását.
De az első két hétben amúgy is ajánlott a kiegészítő védekezés.
9/9 anonim válasza:
És ki mondta vagy hol olvastad, hogy a 3. napon kell? Mi a tabletta neve?
Általában az első levéllel az 1. napon kell kezdeni.
Hány nap telt el az eseményutáni óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!