Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem lehet gond? Lefeküdtü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehet gond? Lefeküdtünk a barátommal, az óvszer nem szakadt ki, ő előtte még meg is mosta és nem bennem "ment el" úgyhogy akkor nem lehetek terhes és ugye semmi gond nem lehet?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet velem volt a baj, hogy nem féltem ettől az első után?? :D

Józan gondolkodás, csak ennyit tuok tanácsolni. ;)

2009. jún. 23. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:

jolvan mert te ilyen koraérett tökéletes vagy biztos..

én teljes biztonságban csináltam ahogy a kérdező is csak én letudtam magammal rendezni hogy az esélye majdnem egyenlő a nullával és nem kérdeztem meg másokat mivel igen érdekesen jött volna le de mindnekinek jól esik a nyugtatás őis csak erre vágyott.

2009. jún. 24. 00:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Ennyire azért nem kell betojni, 5 évig óvszerrel védekeztünk a barátommal, sosem féltem ilyesmitől, pedig bennem ment el mindig.
2009. jún. 24. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
nemlehetsz terhes, de nemazért nem, mert megmosta:D
2009. jún. 24. 00:28
 15/15 anonim ***** válasza:

anyám fogamzásgátlót szedett és gumit használt..plusz számolgatta a ciklusát..és tessék..sztam ez a fenenagy elővigyázatossága miatt esett teherbe:P

azért ez is felesleges..persze figyelj oda ez természetes!!

de ha csak erre koncentrálsz és nagyon tartassz tőle, akk bekövetjkezhet(egy kis ezotéria:vonzzás törvénye)amire sokat gondolsz azt bevonzott..sztem anyummal is ezért történt meg..de nem baj, mert kül. nem írhatnék most neked:P

2009. jún. 24. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!