Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik óvszert használjam?
Figyelt kérdés
Első alkalom lesz és nem tudom , hogy melyik óvszert használjam(mindenképpen durex) ? 15 cm hosszú és 12cm atmérője. Nem tudom eldönteni , hogy a Durex Extra Safe-t vagy a Durex Persoma-t használjam? Vettem egy-egy csomaggal , hogy próbáljam ki ,hogy nagy-e ? Felhúztam de mindkettőnek a mérete ugyanaz. Egyik sem tapad rá teljesen , de ugy konnyeben ki is tud szakadni... nem is nagy , nem esik le róla vagy ilyesmi... csak teljesen nem tapad rá , ez gond ?2012. máj. 3. 20:54
1/9 doxxxa válasza:
Én első alkalommal Extra Safe-t használtunk nem szakadt ki semmi jó volt az meg hogy nem tapad rá azt jelenti hogy levegő van alatta... ha miközbe felrakjátok a végén a "sperma tároló" részt össze szorittod ne menjen levegő és ugy tekered le elméletileg jó lesz : )
2/9 anonim válasza:
15 centi hosszú és 12centi átmérője van? mi az, sárgadinnye?
3/9 anonim válasza:
"12cm atmérője"
Idetlenseg, azt keruletnek nevezik!
4/9 anonim válasza:
az bizony sárgadinnye... tanuld meg az átmérő és a kerület fogalmát, mielőtt dugni kezdenél...
5/9 anonim válasza:
Láttál már dobozos kólát? Na annak csak kb 5cm az átmérője. Én a helyedben egy kicsit számolnék.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor kerulete 12 cm , bocs ! de nem ment levego alaja es ratapad de nem feszul...
2012. máj. 3. 21:03
7/9 anonim válasza:
Ha a lánynak is az első lesz szerintem tanácsosabb nem gumival, nekünk nem jött be (nagyon fájt neki úgy) bár ez egyénfüggő. Ink tablettáztunk, sokkal biztonságosabb, kényelmesebb (nem kell a gumival bajlódni) meg jobb érzés is.:D
Ha már gumi, szerintem lényegében tökmindegy melyiket használjátok, mindkettő minőségi, és az elmondottak alapján passzolni is fog.
8/9 anonim válasza:
A legjobb neked az öt ujjas gumikesztyű .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!