Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta szedése mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta szedése mellett előfordulhat, hogy nem jön meg?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve szedek tablettát, rendszeresen, időben veszem be. Eddig mindig azonos napon jött meg, de most elmaradt.

A tablettának elég biztonságot kéne nyújtania, ezért folyamatos szexuális életet élek a párommal. Eddig nem volt gond.

2012. máj. 3. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Elvileg nem. Késni késhet, az már velem előfordult betegségek, gyógyszerváltás stb-k hatására (olyankor kb pánikhangulatban felvásároltam 2-3 terhes tesztet és jöttem haza, hogy másnap megcsinálom, mire megjött :D - azért megcsináltam, biztos ami biztos) de azt kétlem, hogy egyáltalán ne jönne meg.
2012. máj. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!