Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy lehet az, hogy ennyien...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy ennyien teherbe esnek a tabletta rendszeres szedése mellett?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon megbízhatatlannak tűnik. Minden kérdéshez beírják, hogy tabi mellett is teherbe lehet esni, míg a gumis kérdéseknél nem írnak ilyet!

Illetve elég gyakran vannak itt ilyen kérdések,hogy rendszeres szedés mellett teherbe estek tabi mellett..

Most ez akkor hogy lehetséges?

2012. ápr. 23. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért mert sokan nem is tudnak róla hogy mik gyengítik a hatását.. vagy nem pontosan szedik, hanem úgy találomra hogy jó az egyiket 2-kor a holnapit meg 5-kor.. meg ugye hányás/hasmenés, antibiotikumok, grapefruit, ezek mind gyengíthetik is a hatását.
2012. ápr. 23. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Azaz ennyien 0.1 nő egy évben a 100-ból. Ebben benne vannak azok az esetek, akik nem jól szedték, kihányták, miegymás.

Én nem igazán aggódok. Nincs olyan ismerősöm, aki terhes lett a tabletta mellett - és elhiheted, hogy jó sok van, idősebb fiatalabb - sőt,továbbmegyek, hánytam már ki tablettát, amit nem tudtam pótolni, és még úgysem lettem terhes.

Ha rendesen szeded, egyidőben, nem hánysz, nincs hasmenésed, ellenőrzöd a szedett gyógyszereid papírján, hogy milyen gyógyszerekre milyen hatással van, továbbá milyen anyagok csökkenthetik még a hatását, akkor maximum a terminátor spermái termékenyítenek meg téged.

Pont ezekről írok házi dolgozatot, ez a legnépszerűbb fogamzásgátlási módszer ma, és kétlem, hogy ez így lenne, ha nem lenne hatékony...

Az óvszerhez is csak annyit tudok fűzni, hogy egészen addig 100% hogy nem leszel terhes vele, amíg ki nem lyukad. És azért ezt a lyukadást se értem egyes esetekben, szexeltem én már tényleg teljesen noname kotonnal, ami nagyon kétes eredetű volt, és az sem lyukadt ki. Pláne egy durex vagy lifestlyes... szerintem azért igen ritka, hogy gyárilag volt vele valami bibi, és azért lyukadt ki...

2012. ápr. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!